S
Serçe

En azından sapkınlık olmazdı bir tepki olurdu diğer cinste ama bunlar 3 ü bir arada üff bilmiyorum yaBak bu daha iyi aldatsa miydi mdxkxm
En azından sapkınlık olmazdı bir tepki olurdu diğer cinste ama bunlar 3 ü bir arada üff bilmiyorum yaBak bu daha iyi aldatsa miydi mdxkxm
Tabii ki rakam belirtmemek lazım 3 olur 5 olur 10 olurIlla üclü demek degilki, belki kadinin yada erkegin baska görüstügü vardir
Her gün kuru fasulye yenmez minvalindeki mi
Üfff derkenEn azından sapkınlık olmazdı bir tepki olurdu diğer cinste ama bunlar 3 ü bir arada üff bilmiyorum ya
Hey maşallah 22 olursa maç da yapılırTabii ki rakam belirtmemek lazım 3 olur 5 olur 10 olur
Pilavdan sonra tatlı helal olsun Yozgatlı babındaHer gün kuru fasulye yenmez minvalindeki mi
Yemeyeyim desem aforoz edilirim benceHer gün kurufasulye yeme cok gaz yapar.. yaninsakilere yazik
Ay o da kalabalık olur ama niye olmasınHey maşallah 22 olursa maç da yapılır
Cevap yazayım diyecem ama içimden bir his nedense bu konu sana dönecek sleep iyisi mi sus diyorPilavdan sonra tatlı helal olsun Yozgatlı babında
Popülasyonun dağılımına bağlıAy o da kalabalık olur ama niye olmasın
Adaletli değilPopülasyonun dağılımına bağlı
1 vs 21 bence düşünülebilir
Katlayarak mı yahu ben ne ettim ben görüşümü ilk başta şeettimKonuyu kilitliyorum arkadaşlar dagılın tadını kaçırdınız. Size e naparlarsa yapsınlar 2 4 6 lı
Adliyede değiliz adalet arayalımAdaletli değil
Sen hiç konuşma sana yaptırım var bugünKatlayarak mı yahu ben ne ettim ben görüşümü ilk başta şeettim
Adil ama hakkaniyetli değil diyebilirizÜstelik senin gibi adaletin temsilcisinden bunlari duymak...
Oturduğum yerden gene yaptırım yedimKonuyu kilitliyorum arkadaşlar dagılsın tadını kaçırdınız. Size e naparlarsa yapsınlar 2 4 6
Sen hiç konuşma sana yaptırım var bugün
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.