Aklına gelenler ve daha fazlası...Yasananlar ve yasanacaklar orada kalacak???
Aklima cok acaip seyler gelio......
Aklına gelenler ve daha fazlası...Yasananlar ve yasanacaklar orada kalacak???
Benim de benim de 😂😂Yasananlar ve yasanacaklar orada kalacak???
Tamam anlastik..zeki müren de bizi görücek mi?Aklına gelenler ve daha fazlası...
Hepimize yeter nfjxkxn yanına ekleriz otelden başka kedionlarla sheyy: ) bas basa tatil @Chen `cim lösdfk : )
Yasananlar ve yasanacaklar orada kalacak???
Hepimize yeter nfjxkxn yanına ekleriz otelden başka kedi
Zeki Müren görmeyecek günah timeTamam anlastik..zeki müren de bizi görücek mi?
Ahaha dün annem bana diyor ki, kardeşinle konuştun mu?@KahKaha kos gelinini sevmeyen bi kaynana jdjdjs
Zeki Müren görmeyecek günah time
Eğitimlisi makbuldür çiçeğim hayalimdeki tatil bütün kızlar ve kediler ölmeden önce yapılacaklar listesine ekleyelimkesinlikle ; ) egitilmis üstelik : )
Sanki hepimiz bu görülmeyecek tatili bekliyormuşuz gibi hissettim 🤣😂Zeki Müren görmeyecek günah time
Ay ayni bizim hikaye..Ahaha dün annem bana diyor ki, kardeşinle konuştun mu?
Konuştum dedim. Ben aradım bana dönmüyor kaç gündür dedi. Hiç cevap vermedim. Ne desem üstüme kalacak çünkü. Kızla konuşmaya zaman buluyor da bizle konuşmaya zaman bulamıyor dedi 🤣🤣
İçimden eee el kızı işte öz kızın gibi olmaz demek geçtiyse de sustum 😂
Adeta olimpiyat ateşi harlandı aniden içimizde mfmxSanki hepimiz bu görülmeyecek tatili bekliyormuşuz gibi hissettim 🤣😂
Hamama gider kirklaniroz sonraZeki Müren görmeyecek günah time
Adeta olimpiyat ateşi harlandı aniden içimizde mfmx
Bizimki iyi mi değil mi ben kararsızım ama gelin de değil zaten daha 😂 Kız arkadaş.Ay ayni bizim hikaye..
Bizim gelin cok iyi bir insan ya..ama annem inadina sevmek istemio...kasilliyorum yeminle..
Tası gümüşten olmazsa asla bize uymaz şarkıya tersHamama gider kirklaniroz sonra
Ahaha dün annem bana diyor ki, kardeşinle konuştun mu?
Konuştum dedim. Ben aradım bana dönmüyor kaç gündür dedi. Hiç cevap vermedim. Ne desem üstüme kalacak çünkü. Kızla konuşmaya zaman buluyor da bizle konuşmaya zaman bulamıyor dedi 🤣🤣
İçimden eee el kızı işte öz kızın gibi olmaz demek geçtiyse de sustum 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.