Ben niyeti bozdum. Demek ki niyeti bozuk biriymişim ama ihtiyacımız varmış ne biçim stres atarız pamuk gibi oluruzartik ne kadar ihtiyacimiz varmis : )
Ben niyeti bozdum. Demek ki niyeti bozuk biriymişim ama ihtiyacımız varmış ne biçim stres atarız pamuk gibi oluruzartik ne kadar ihtiyacimiz varmis : )
Yandas ariyorlar..ya anne benim sorunum yok onunla diyom..nasil olmaz diyo ya.ddBizimki iyi mi değil mi ben kararsızım ama gelin de değil zaten daha 😂 Kız arkadaş.
İnşallah evlendiği kişi ile böyle sorunlarımız olmaz. Bir de arada kalan niye biziz?
Hiiiç. Şimdiden hissetmeye başladı işte 🤣Aman diyim deme 😂😂😂😂 eninde sonunda bizimle kalacaklar haberleri yoook
Halbuki @Chen hanımcım gibi içimizdeki ateşi fitilleyen fikirlerle gelseler hemen yandaş oluruz.Yandas ariyorlar..ya anne benim sorunum yok onunla diyom..nasil olmaz diyo ya.dd
Nasıl bulacağız onu 🥺 motivasyon için çok gerekliydi yavru kediler 🔥bi ara gösterelimde linki kaybettim galiba: )
Erkek annesi olmak lazım onları anlamak için eski ilgiyi bekliyorlar gelinle bölüşemiyorlar demek ki ben hiç karışmam böyle mevzulara :d hemen konuyu dağıtırım yani annem böyle anne değil hiç bilmiyorum ne yapardım aslında ndnxHalbuki @Chen hanımcım gibi içimizdeki ateşi fitilleyen fikirlerle gelseler hemen yandaş oluruz.
Gelin melin işleri stresli 🤣
Görmedim..gösterin
AtıyımGörmedim..gösterin
Sana başka kediler buluruz çiçeğimÖzür dilerim..libido ex oldu..allah rahmet eylesin
İki tane var zaten. Cherry ve Chen paylaşırlar biz de başka çözümler ararız 😂😂Özür dilerim..libido ex oldu..allah rahmet eylesin
Özür dilerim..libido ex oldu..allah rahmet eylesin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.