alcatraz bir de en çok kimin parası varsa onla gidelim masrafları karşılasın biz fakfakiriz .s.s karşılığında macera dolu eğlenceli bir tatil garanti ederim
emniyet güçleri devreye girerse de kefareti ödesin ama 

Teşekkürler bavullar hazır zaten..:)
Nereye gideceğiz?
teşekkür ederimmm full yüzer, uzanır abur cubur yerim klmf ama
@Chen kesin.. 😘
Hadi kızlar hazırlıklara başlayalım
Kesinlikle çok güzel olurdu. Telefonları kapatıp bir hafta çılgınlar gibi eğlenip dönelim3 deyince ; ) o kadar dedim .
Aslinda tüm forum olsa bile cok tatli oluruz : )
Ucarak gelirim ya..hayali bile ggüzel..
Annem gelinimize takmis..tamam annem o bk biri dedim mutlu olsun diye....yan odada seni seviyorum gelinimiz dedim..vicdan azabindan
Kendimi bok gibi hisediyorum su an...iste öyle bir sizo hallerdeyim..
Tatil hayali ile garip bir örtüsme oldu su an..bilemiyorum Altan
Yasananlar ve yasanacaklar orada kalacak???Yok ya en iyisini yaptın tarafını belli etme her taraftan ol :))
Yargılamıyoruzzzz Eğleniyoruz tatili olsun. Yaşananlar ve yaşanacaklar tatilde kalacak 😌 Sonra hiçbir şey olmamış gibi döneceğiz
Annem gelinimize takmis..tamam annem o bk biri dedim mutlu olsun diye....yan odada seni seviyorum gelinimiz dedim..vicdan azabindan
Kendimi bok gibi hisediyorum su an...iste öyle bir sizo hallerdeyim..
Tatil hayali ile garip bir örtüsme oldu su an..bilemiyorum Altan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.