*Bir sey konusursun 5 dakika, sonra anlatıcam detaylı bir sekilde der.
Ve asla anlatmaz...
*Uygulamaların en hıslı yazışörü, girmesi ile çıkması bir olur.
*Agır boomerdır.
*Hızlı bir şekilde klavyede yazı yazarsa muhtemelen şöyle bir yazı yazacaktır.
*(Hksdm rif şxlde tylade yasıer arsayda
Tumbelemd tyole mor fazı yazropcallrflemenkostelyotridissolympiakos)
*Online teacher
*Legend boomer
*Yeşilçam müdavimi
*Ruhsar dizisindeki menkıbe cadısı
*Kaygısızlardaki sabriye
bana aşık.
evlenicek benimle.
Ay ölseydim de bunlari okumasaydim.İtici buluyorum, sahte aydın havalarını özellikle..
Sürrealist saçmalarının altında aslında bir tarikat müridinden daha fazla olmadığını biliyorum..
Bana da kafayı takık birisi aşağılamaya çalışmasının nedenide kendi seviyesizliğidir. Diyecek çok söz var da yazmaya gerek görmüyorum. Çünkü anlama seviyesi düşük..
Vallahi ben 15 aydır obur forumda takılıyorum, bu cirkin kezoyla hicbir muhabbetim olmamıştır Yobazin tekidir, öbür forumda bir yakınım öldü diyip 10 gün foruma girmiyor o 10 gün boyuncada bu forumda takılıyor insanlar her konuda yaziyor sureyya nerdesin umarim iyisindir filan, o da bu forumda takilio ssshhdhahaha suhhshahhha değişik bir waka ilgi manyaginin teki, fazla dikkatliyim bu konularda sanırım .sDiğer forumda yaşadığınız şeyleri buraya taşımayın, en azından orada ki adminin yazdığı şeyleri. Kendileri dört dörtlük mü de insanlar hakkında ki yazıları ciddiye alınacak değere sahip olsun? dost dedikleri adamla işleri bittiğinde arkasından sallayan adamlar sonuçta kendileri.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.