Süreyya ya alp daglari 6 saat djdhjdhdjs
Hadi hemen ne zaman?
Cadir cok güzel degilmi ? Yatip uyuma alanlari ayri ama tek cadirda ; ) bayildim ben
Ayılara karşı dikkatli olun
Doğadakileri diyorum ya yoksa alplerde ayı bulsanız opup başınıza koyarsınız oradakiler fazla kibardırdogadaki ayilari kast ediorsan : ) bisi yapmazlar..
heaa diger Ayilari kast ediorsan bilemedimödjsf
Bayıldım ba yıl dım bence çok güzel. Bünye tatil çekiyorEkli dosyayı görüntüle 17155
Kizlar hadi kampa gidelim bu cadirla, ALP daglarina...
@Süreyya @CaT @Chen @Lavinia
Bu kadınları anlamak imkansız 😅
Çadır görünce ayyy ne güzel derler ama kampa götürsek, pintiliğin tuttu götürecek başka yer bulamadın mı derler 😅
Gerçekten siz ne istiyorsunuz 🚬
Tatil diye çadıra götürürsen olmaz. Tatili ayrı bu günlük hobi gibi 🤪 tabi meraklısına her kadın sevmiyor mesela bende sevmem ama arkadaşlarla eğlenceli olabilir : )
Cidden öyle..merkezde ikametSüreyya ya alp daglari 6 saat djdhjdhdjs
Hadi hemen ne zaman?
Läuft bei euch.Nicht einmal. 1 stunde höchstens 1,5
Bak bide öyle mi oluyormuş 😅
Sizin seviyeye ulaşamıyoruz boşa didinmek bizimki 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.