eyvahhh, bölüm sonu canavarı geldi@Chen 48 fake hesap açıp geliyorum, ispatlanmasi gerek!
kanks bu bölümü nasıl gecicem acil yardımBi de benim merakımı sorguluyordun kanks, beter ol![]()
yemin eteyvahhh, bölüm sonu canavarı geldi
kanks bu bölümü nasıl gecicem acil yardım![]()
direnmeyi seçiyorumyemin et
sade ve sadece doğruyu söyleyeceğine, insanların merakını gidereceğine
öteki türlü geçemen kanks![]()
olduu. 1 yıl yapalım rahat rahat topla istersen ?Pekala @alcatraz bunu sen istedin bir hafta içinde 50 arkadaşimi çağiririm ben
mit bile bu kadar çalışmıyorEkli dosyayı görüntüle 2834
@alcatraz in davetiyesini buldum
Ama sünnetçiden kaçip kurtulmuş olabilir
Ne sen osman paşasın ne de forum plevne………. 🚬direnmeyi seçiyorumson an'a kadar kaleyi tutucam alsdksald
olduu. 1 yıl yapalım rahat rahat topla istersen ?
2 günün var karışmam![]()
du bakalım görcez çen mi yaman ali-catraz mı yamanNe sen osman paşasın ne de forum plevne………. 🚬
ghsghdjfk sesli güldümdu bakalım görcez çen mi yaman ali-catraz mı yaman
sanki dev bi tımarhanede gibi hissediyorum kendimighsghdjfk sesli güldüm
sanki başkaları içinden gülüyogerildimmm................
olsun üzülmeyelimm.......sanki dev bi tımarhanede gibi hissediyorum kendimi![]()
o zaman dansolsun üzülmeyelimm.......
bi aydır çılgınlar gibi aradığım flash eski muhasebecimdeymiş...... ben artık delirmemek için bir neden göremiyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.