gönlüm yoksa demek ki kanks kasjdsadulan ben bile 8 fav toplayamadım şu forumda 50 beğeni senin neyine![]()
teşhiri sevmem bilirsin

gönlüm yoksa demek ki kanks kasjdsadulan ben bile 8 fav toplayamadım şu forumda 50 beğeni senin neyine![]()
bilirim kanksgönlüm yoksa demek ki kanks kasjdsad
teşhiri sevmem bilirsin![]()
olum, snn başında tonlarca dert varken şimdi buna mı taktın kafayı aksjdsakjdbilirim kanks
şimdi ben şeyi merak ediyorum sen sünnet oldun mu olmadın mı
ay nooluur söle meraktan çatlarım bilirsin![]()
olm dertlerimi ne hatırlatıyonolum, snn başında tonlarca dert varken şimdi buna mı taktın kafayı aksjdsakjd
#YalnızDeğilsinPumpkinbilirim kanks
şimdi ben şeyi merak ediyorum sen sünnet oldun mu olmadın mı
ay nooluur söle meraktan çatlarım bilirsin![]()
bişi çıktı mı bari twitterdan ?olm dertlerimi ne hatırlatıyon
sabahtan beri twitterda insanlarla kavga ediyom şafak operasyonunda alabilirler beni bugün
ulan topu çevirip durma sünnet oldun mu olmadın mı delirtme beniiiiiiiiiiiii
hoayda#YalnızDeğilsinPumpkin
Ben de merak ediyorum
ben gittim arkadaşlar, olmuşbişi çıktı mı bari twitterdan ?
hoayda
tmm nan merak edenler özele gelsin![]()
deme öyle nan yanlış anlıcaklar şimdi. ciddiye alırlarben gittim arkadaşlar, olmuş![]()
Bize de göster aklımızdakı soru işareti gitsindeme öyle nan yanlış anlıcaklar şimdi. ciddiye alırlar![]()
bunu diyeceğini adım gibi biliyordumdeme öyle nan yanlış anlıcaklar şimdi. ciddiye alırlar![]()
ekran görüntüsü atabilir misin ? diğer arkadaşlar da görsün ?bunu diyeceğini adım gibi biliyordum
------basın açıklaması--------------
arkadaşlar alcatraz sünnet olmuş, özel mesaj yolu ile bildirdi. foto falan yoktu. yazılı beyan verdi.
------basın açıklaması bitti---------------
yemin ederim muz cumhuriyetindeki cb gibisin. bi dediğin bi dediğini tutmuyor kajsdksajdarkadaşlar alcatraz sünnet olmamış![]()
dur sende alevlendirme ortalıgıBize de göster aklımızdakı soru işareti gitsin
olm ağzından laf alınmıyo naapiim fgdhfklşyemin ederim muz cumhuriyetindeki cb gibisin. bi dediğin bi dediğini tutmuyor kajsdksajd
bu nasıl acıklaması
sülememolm ağzından laf alınmıyo naapiim fgdhfklş
oldun mu olmadın mı kanks de hele, utanılacak ne var bunda![]()
Pardon kek yiyordum hemen konuyk okuyup şıp diye abaliz edicemde.. bakalim hayirlisi konu biraz tehlikeli gibi djjdjs@Küboo olsa şıp diye analiz ederdi ama yok
iyi be sölemezsen söleme, çok da meraklıydık sankisülemem
yol yakınken vazgeçPardon kek yiyordum hemen konuyk okuyup şıp diye abaliz edicemde.. bakalim hayirlisi konu biraz tehlikeli gibi djjdjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.