Gönderinin üzerinde 31 dakika önce yazıyordu. Bu tesadüf mü?ne fotosu anlamadım ?
Gönderinin üzerinde 31 dakika önce yazıyordu. Bu tesadüf mü?ne fotosu anlamadım ?
tamamen tesadüf. alakam yoktur. tşk.Gönderinin üzerinde 31 dakika önce yazıyordu. Bu tesadüf mü?
demi yaa ? kestirenler memnun mu sanki ? hassas sinir uçlarını duyarsızlaştırdılar ve artık seksten daha az haz alıyorlarsaçma bir şey bence
Sanki soran vardemi yaa ? kestirenler memnun mu sanki ? hassas sinir uçlarını duyarsızlaştırdılar ve artık seksten daha az haz alıyorlar
bence kestirmeyenler değil, kestirenler konuşulsun. hadi eyv
Karanfil alaydin da..birlikte yiyeydiniz karanfili.
kimliğe dini de öyle yazıyorlar. bana sormadılar mesela, aklım yetince gördüm ki islam yazıyor. nerden biliyon kardeşim belki ben nutellaya tapıyorum ?Sanki soran var
Alıp götürüp kesiyorlar
Bence bir insana yakışacak en büyük kötülük
o daha iyilerine layıktı...Karanfil alaydin da..birlikte yiyeydiniz karanfili.
HEm karniniz, hem gönlünüz doyardi.
evet evet, bi bu eksikti.@alcatraz konu hep senin şeyin olmuş :)))))) (
kestirmeyin, pipinizi koruyun. seks daha anlamlı olurKesitirin estetik durur
Ben kendine tapıyor yazdırmak istedim çipli kimliğime kabul etmediler öyle bir seçenek yokmuşkimliğe dini de öyle yazıyorlar. bana sormadılar mesela, aklım yetince gördüm ki islam yazıyor. nerden biliyon kardeşim belki ben nutellaya tapıyorum ?![]()
ne varmış seçeneklerde ? vip kimlik alırsak istediğimizi seçebiliyor muymuşuz peki ?Ben kendine tapıyor yazdırmak istedim çipli kimliğime kabul etmediler öyle bir seçenek yokmuş
herkes ederi kadaro daha iyilerine layıktı...
o begonya yemeliydi...
Ama sen nerden biliyorsun kestirmeyince daha iyi seks olacağını? Kestirdin senkestirmeyin, pipinizi koruyun. seks daha anlamlı olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.