yahu sizler hep birbirinizi tanıyormusunuz? mahalleye yeni taşınmış gibi hissettim kendimiAnanastan sonra sucuk sahneye giriş yapmıştır.
yahu sizler hep birbirinizi tanıyormusunuz? mahalleye yeni taşınmış gibi hissettim kendimiAnanastan sonra sucuk sahneye giriş yapmıştır.
Bende yeni taşındım mahalleye:) çok sıcak burası hemen kaynarsın.yahu sizler hep birbirinizi tanıyormusunuz? mahalleye yeni taşınmış gibi hissettim kendimi
iii bakkal nerde fruko alıp geleyimBende yeni taşındım mahalleye:) çok sıcak burası hemen kaynarsın.
Gel kız hoşgeldin çay var çekirdek balkon dedikoduyahu sizler hep birbirinizi tanıyormusunuz? mahalleye yeni taşınmış gibi hissettim kendimi
Gazlı içecek satılmıyor üzgünüz. Yani ben öyle biliyorum. Şuradan iletişime geçin lütfeniii bakkal nerde fruko alıp geleyim
ne bilem ben beyaaa. inanmam ben öööle şeylereGel kız hoşgeldin çay var çekirdek balkon dedikodu
Burcun neki senin
hangi sucuk markasını söyleyim mi? firma sahibi bana para vericek... 😊Sucuklu pide öf resmi duruyordu. Atsam gene linçlenicem 🤣🤣🤣
Nedir bu kovalardan çektiğim inanmıyorlar ikizler misin yoksa 🤣ne bilem ben beyaaa. inanmam ben öööle şeylere
Dolma atıyolaaaağzımızı açmaya korkar olduk yav zknxkzkxm
mantı yollasalar eyydiDolma atıyolaaa
konuş beyaaaa. ramazandan çıkmışım, bol şekerli kayve ve çikolatadan kafayı bulmuşum yazıp duruyorum. haklım gibi olmayı çok özlemişim. insan gibi olmayı . beyaaa, nöörüyon, nittin la? demeyi özlemişim.ağzımızı açmaya korkar olduk yav zknxkzkxm
Mantım yok 🥲mantı yollasalar eyydi
seni en çok bu yüzden seviyorum🤣🤣🤍🤍Mantım yok 🥲
Kabak çekirdeği var 🤷 ne alaka deme hiç bir fikrim yok
Bir porsiyon delilik alabilir miyim evet eşantiyon olarak yengeç kankasınıda verin 🤣🤣seni en çok bu yüzden seviyorum🤣🤣🤍🤍
mantık ne ararla bu mecradaBir porsiyon delilik alabilir miyim evet eşantiyon olarak yengeç kankasınıda verin 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣mantık ne ararla bu mecrada
alayımız manyak ruh hastası
yengeç dansı yaparak geleceeyim
bende kedi sahiplenmek istiyorum ama çok manyaklar jzjxjx🤣🤣🤣🤣
Ben kedimi özledim.
Hiç iyi değilim.
Kediyi özledim. Üüüüğğğ
Olsun çok güzel ya vallah sesleniyom telefondan kocamla kediyle konustuğum kadar konuşmadım geçreği beni şoke etti.bende kedi sahiplenmek istiyorum ama çok manyaklar jzjxjx
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.