Mikimmil
Kiskananlar çatlasın hıh 🥳
Mikimmil
Kiskananlar çatlasın hıh 🥳
yok yok benim neyimi kıskansınlarSenide mi kıskanıyorlar @Frenk
parayı alığ kaçıcak işi tamamlamadan sakın sevme.. hatta işin mükemmel olduğundan emin olmadan da vermeŞu ustaların daha iş bitmeden paranın hepsini almak istemesine tepkiliyim yeni yeni adetler
parayı alığ kaçıcak işi tamamlamadan sakın sevme.. hatta işin mükemmel olduğundan emin olmadan da vermeiş bittikten sonra bile
parayı alığ kaçıcak işi tamamlamadan sakın sevme.. hatta işin mükemmel olduğundan emin olmadan da vermeiş bittikten sonra bile
Tek başına sen yaptırıyorsan evi hele memlekete vs ise uzak dur o işte bırak gittikçe bakarsın yoksa neye para verdiğini bilmiyorsun o iş hiç bir şeye benzemez...Maalesef her işi takip edemiyorum yaptırdığım ev memlekette 😀 en son ustanın yaptığı boyayı görünce cinnet geçirdim güya tekrar yaptı daha görmedim onuda 😀
Tek başına sen yaptırıyorsan evi hele memlekete vs ise uzak dur o işte bırak gittikçe bakarsın yoksa neye para verdiğini bilmiyorsun o iş hiç bir şeye benzemez...
bu konuda yaralıyım konuşturma beniBabam ilgileniyor ama benim kadar detaylı bakmıyor tabi ben gösterdikten sonra görüyor hdhfksa
Bende seni seviyorumki :)
bu konuda yaralıyım konuşturma beni![]()
bas DM i döküleyimKonuş yalnız olmadığımı bileyim hahdjsa
Medineye varamadı gül kokusu alamadı yarası ondanbu konuda yaralıyım konuşturma beni![]()
Baştaki harfi m görmeyen bizden değildir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.