Daha kiskanmadim..kiskansam kaos olur Frenkcim.dKıskançlıklara![]()
Kaos çıkarmalaraDaha kiskanmadim..kiskansam kaos olur Frenkcim.d
Var misin, yok musun?Kaos çıkarmalara![]()
Sorgulanmaya TepkiliyimVar misin, yok musun?
düşüncelerinizi nasıl düzene sokuyorsunuz çoğu zaman düşüncelerimin arasında boğulup kayboluyorumYükselen başak oluşuma..
Elestirmede, didiklemede, analizde, günes burcu basaktan daha asiriya gidiyorum..
Pismanlik oluyo ama geciyo hemen
![]()
Yeter ki ortalik düzenli olsun dinamikcigim..düşüncelerinizi nasıl düzene sokuyorsunuz çoğu zaman düşüncelerimin arasında boğulup kayboluyorum![]()
Çeteciliğe tepkiliyimBunu demeyecektin..
Seni @ZeL ime havale ediyorum.
düşüncelerinizi nasıl düzene sokuyorsunuz çoğu zaman düşüncelerimin arasında boğulup kayboluyorum![]()
Ben yokum bu isin icinde zaten..rahat olÇeteciliğe tepkiliyim
Ben aslında Yoğum lara tepkiliyimBen yokum bu isin icinde zaten..rahat ol
Ikizler burcusun galibaBen aslında Yoğum lara tepkiliyim
Ikizler burcusun galiba
Yükselen başak oluşuma..
Elestirmede, didiklemede, analizde, günes burcu basaktan daha asiriya gidiyorum..
Pismanlik oluyo ama geciyo hemen
![]()
MikimmilNasılmış başak olmak , anlatır mısın arkadaşlara @Süreyya cigim 🤓
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.