Oturup evde ağlamalık :)Kaşlarımı eşit alamayan ablaya. Naptın abla ya 😢
Şimdi nasıl düzelttinGençken olsa kesin ağlardım 😁
Oturup evde ağlamalık :)Kaşlarımı eşit alamayan ablaya. Naptın abla ya 😢
Şimdi nasıl düzelttinGençken olsa kesin ağlardım 😁
O artık deneyim kazandım kendim düzeltebilirim diye değildi.Oturup evde ağlamalık :)
Şimdi nasıl düzelttin
Geçen sene düğünde bir akrabamızın kızı kuaföre gidiyor . Kaşı biri değişik diğeri değişik :) sonra eve geldi kuaföre bişey diyememiş çok ağladı. Düğüne yetişilecek bir yandan hadi diyorum. Gittik başka kuaföre düzelttirmeye iyice bozmuş incecik tek sıra kalmıştı :)) hepimiz gülmemek için zor duruyoruz sırıtıyoruz ama üzüldük bir yandan :))O artık deneyim kazandım kendim düzeltebilirim diye değildi.
Artık deneyim kazandım kıl tüy için gözyaşı dökemem diyeydi 😂
Başka birisine giderek düzelttireceğim. Ben beceremem 🤷🏻♀️
🥺🥺Geçen sene düğünde bir akrabamızın kızı kuaföre gidiyor . Kaşı biri değişik diğeri değişik :) sonra eve geldi kuaföre bişey diyememiş çok ağladı. Düğüne yetişilecek bir yandan hadi diyorum. Gittik başka kuaföre düzelttirmeye iyice bozmuş incecik tek sıra kalmıştı :)) hepimiz gülmemek için zor duruyoruz sırıtıyoruz ama üzüldük bir yandan :))
Mahalleye kuaför açılmıştı yıllar önce... İçeriden kim çıksa hepsi aynı kaş modeli. Hayır ben erkek gözümle bakıyorum yine uymuyor. O göze o yüze o kaş uymuyor. Sen kuaför gözünde nasıl yapıyorsun🥺🥺
Ama ben ağlamayacağım dedikçe bunu niye anlatıyorsun?!
Ben baktım olmamış, hiç düzelttirmeye bile çalışmadım. Teşekkür edip kalktım. Bak işte, bu deneyimdir 🤣
Her zaman gittiğim kişinin izinden dönmesini bekleyeceğim artık. İnşallah o gün yarındır 🤣
Ağlamayacağım!
Ağlamayacağım.
Ağlamayacağım…
Kafama kese kağıdı geçirme fikri… Çık aklımdan 🥺Mahalleye kuaför açılmıştı yıllar önce... İçeriden kim çıksa hepsi aynı kaş modeli. Hayır ben erkek gözümle bakıyorum yine uymuyor. O göze o yüze o kaş uymuyor. Sen kuaför gözünde nasıl yapıyorsun
Kötülük olsun diye anlattım :)) sen kaşlarını aldırmadan da güzelsindir. Kıl tüy senden bir şey eksiltmez. Dünyada çok büyük dertler var tek sorun bu olsun amaaaanKafama kese kağıdı geçirme fikri… Çık aklımdan 🥺
Teşekkür ederim 😊Kötülük olsun diye anlattım :)) sen kaşlarını aldırmadan da güzelsindir. Kıl tüy senden bir şey eksiltmez. Dünyada çok büyük dertler var tek sorun bu olsun amaaaan
Önemli olan kuyuya atmak değil ipi salan kişi olmak kahraman olmak :)Teşekkür ederim 😊
İşin kötü tarafı, ben zaten bu fikirdeydim ama şimdi “Allah başka dert vermesin” olayı senin fikrinmiş gibi oldu 🤣🤣
Kuzu postu giymiştim :)Manipülatif @YediğiAyazıUnutanKurt a tepkiliyim, a dostlar!
Önce kaşçı abla, sonra kurt.Kuzu postu giymiştim :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.