KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Oturup evde ağlamalık :)

Şimdi nasıl düzelttin
O artık deneyim kazandım kendim düzeltebilirim diye değildi.
Artık deneyim kazandım kıl tüy için gözyaşı dökemem diyeydi 😂
Başka birisine giderek düzelttireceğim. Ben beceremem 🤷🏻‍♀️

O artık deneyim kazandım kendim düzeltebilirim diye değildi.
Artık deneyim kazandım kıl tüy için gözyaşı dökemem diyeydi 😂
Başka birisine giderek düzelttireceğim. Ben beceremem 🤷🏻‍♀️
Geçen sene düğünde bir akrabamızın kızı kuaföre gidiyor . Kaşı biri değişik diğeri değişik :) sonra eve geldi kuaföre bişey diyememiş çok ağladı. Düğüne yetişilecek bir yandan hadi diyorum. Gittik başka kuaföre düzelttirmeye iyice bozmuş incecik tek sıra kalmıştı :)) hepimiz gülmemek için zor duruyoruz sırıtıyoruz ama üzüldük bir yandan :))

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Geçen sene düğünde bir akrabamızın kızı kuaföre gidiyor . Kaşı biri değişik diğeri değişik :) sonra eve geldi kuaföre bişey diyememiş çok ağladı. Düğüne yetişilecek bir yandan hadi diyorum. Gittik başka kuaföre düzelttirmeye iyice bozmuş incecik tek sıra kalmıştı :)) hepimiz gülmemek için zor duruyoruz sırıtıyoruz ama üzüldük bir yandan :))
🥺🥺
Ama ben ağlamayacağım dedikçe bunu niye anlatıyorsun?!
Ben baktım olmamış, hiç düzelttirmeye bile çalışmadım. Teşekkür edip kalktım. Bak işte, bu deneyimdir 🤣
Her zaman gittiğim kişinin izinden dönmesini bekleyeceğim artık. İnşallah o gün yarındır 🤣
Ağlamayacağım!
Ağlamayacağım.
Ağlamayacağım…

🥺🥺
Ama ben ağlamayacağım dedikçe bunu niye anlatıyorsun?!
Ben baktım olmamış, hiç düzelttirmeye bile çalışmadım. Teşekkür edip kalktım. Bak işte, bu deneyimdir 🤣
Her zaman gittiğim kişinin izinden dönmesini bekleyeceğim artık. İnşallah o gün yarındır 🤣
Ağlamayacağım!
Ağlamayacağım.
Ağlamayacağım…
Mahalleye kuaför açılmıştı yıllar önce... İçeriden kim çıksa hepsi aynı kaş modeli. Hayır ben erkek gözümle bakıyorum yine uymuyor. O göze o yüze o kaş uymuyor. Sen kuaför gözünde nasıl yapıyorsun

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Mahalleye kuaför açılmıştı yıllar önce... İçeriden kim çıksa hepsi aynı kaş modeli. Hayır ben erkek gözümle bakıyorum yine uymuyor. O göze o yüze o kaş uymuyor. Sen kuaför gözünde nasıl yapıyorsun
Kafama kese kağıdı geçirme fikri… Çık aklımdan 🥺

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Kötülük olsun diye anlattım :)) sen kaşlarını aldırmadan da güzelsindir. Kıl tüy senden bir şey eksiltmez. Dünyada çok büyük dertler var tek sorun bu olsun amaaaan
Teşekkür ederim 😊
İşin kötü tarafı, ben zaten bu fikirdeydim ama şimdi “Allah başka dert vermesin” olayı senin fikrinmiş gibi oldu 🤣🤣

The

Bronz Üye
Düzensiz düzenin içindeki düzenime inanılmaz sövüyorum bazen.

Piraye

Bronz Üye
Şu taraf tatlı biber dedi diye o taraftan aldım

Allah cezanı versin manav

Üst Alt