Bunun bedelini ödeyemeyizBakıyım yine neye tepkiliymiş diye geldim severek takip ediyoruz dinamik bey
Yanlışı baştan yaptılar kanks, bu kadar kontrolsüz üreme, besleme, sahip çıkılmayan canlar, barınaklarda eziyet çekenler, denetlemeyen barınaklar bakımsız sokak hayvanları... İnsanların alıp alıp terk ettiği canlar :/Bunun bedelini ödeyemeyizhepimiz ayvayı yeriz
![]()
Canım çok sıkıldı sorma vallaYanlışı baştan yaptılar kanks, bu kadar kontrolsüz üreme, besleme, sahip çıkılmayan canlar, barınaklarda eziyet çekenler, denetlemeyen barınaklar bakımsız sokak hayvanları... İnsanların alıp alıp terk ettiği canlar :/
Çünkü henüz ben uyumadımmmmmm@Nobody eeeeeee neden uyandırırsın beniiiiii
Şöyle forumun kenarında, köşesinde azıcıkk, ucundan göz dinlendireyim😂Çünkü henüz ben uyumadımmmmmm![]()
Mıncırırımmm bence hiç denemeeeŞöyle forumun kenarında, köşesinde azıcıkk, ucundan göz dinlendireyim😂
Ama ama ben çok yorgunum 🥺🥺🥺 arkadaşlar bu admin beni sürüyerek getirdi foruma😂😂Mıncırırımmm bence hiç denemeee
Hoca bu seneyi bitiremez ben diyim şimdiden. 4-2-3-1 sistemi vahiymiş gibi ısrar ediyor hala. Bu yaş ortalaması ile bu sistem gitmiyor. Velhasıl başkan sezon ortası hocayı yollar, sonra A veya A+ seviyesi birini getirir, sene sonu da komple yönetim gider. Bu bizim kulübün geleneğidir :)abi sene basliyo stoperler formsuz belli bu elindekini satyosun yenisini almiyosun , 8 numara 8 numara degil , 10 numara desteklenmeli , harbiden mac mi , izloyorum sado mazo ayin mi yapyorum belli degil
maglubiyete tepkiliyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.