Çamaşır makinesinin bitmemiş olmasına yeter daa
Dobarlan biragma gendini Batman Nepenthe..Aşırı derecede kendime
Kuzum sen neler yaşadın?Hala anne memesinden kurtulamamış gibi nazlanan kaprisli erkeklere tepkiliyim. Bir yerinizin kılı ağarmış çoluk çocuk mu avutacaz büyüyün adam olun
Erkeklere bir haller olmuş CipraLex büyüyünce baba ağırlığı çökmesi lazım değil mi? İri ergenler olup çıkıyorlar hala anasının eteğinin altındalar delirmecelerceeeKuzum sen neler yaşadın?![]()
Arkadaş benim de şikayetim var bu konuda. Gelmişiz kaç yaşına hala lise aşkı peşindeler kadınlar. Eee erkekler öyle kadınlar böyle ne olacak bu toplumun hali böyle demezler mi insana....!Erkeklere bir haller olmuş CipraLex büyüyünce baba ağırlığı çökmesi lazım değil mi? İri ergenler olup çıkıyorlar hala anasının eteğinin altındalar delirmecelerceee
Aşk yaşlanmaz ki @CipraLex 70 yaşında bile aşk ister insanın canıArkadaş benim de şikayetim var bu konuda. Gelmişiz kaç yaşına hala lise aşkı peşindeler kadınlar. Eee erkekler öyle kadınlar böyle ne olacak bu toplumun hali böyle demezler mi insana....!![]()
Onun adı bi yerden sonra aşk olmuyor ama neyse hayalleri gondiklemeyelim şimdi sabah sabah...Aşk yaşlanmaz ki @CipraLex 70 yaşında bile aşk ister insanın canı
Gondikleme ne demekOnun adı bi yerden sonra aşk olmuyor ama neyse hayalleri gondiklemeyelim şimdi sabah sabah...![]()
Gelde açıkla şimdi..Gondikleme ne demek
Geçmiş olsun acıyı niye bu kadar tatlı anlattın '))Bel ağrısına.
Bu bel dediğimiz bölge de o kadar nazlı bir şey ki ağrımak için bahane arıyor.
Geçmiş olsun acıyı niye bu kadar tatlı anlattın '))
Belini çıtırdatsan?Artık bir parçam olduysa demek ki.. :))
Belini çıtırdatsan?
Faydası olabilir 😐
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.