Laktoz muMideme.
Tamam kestim süt ürünlerini rahatla.
Hihim. Bu sıralar çok düzensiz tükettim süt ürünlerini. Mahvetti.Laktoz mu![]()
Geçmiş olsun. Banada şişkinlik yapıyor laktoz ah biliyorum malesef. 🚬🚬🚬Hihim. Bu sıralar çok düzensiz tükettim süt ürünlerini. Mahvetti.
Degistrireyim mi?@Süreyya nın nick altı tagına doğrusunu unutabilirim az daha gözüme çarparsa
Yaaa artık nickini görünce okumayacağim diyorum ama okuyorum manipülasyon derken dilim takılır mı diye endişe içindeyim jfjdndDegistrireyim mi?
Dereotlu havuçlu peynirli poğaça yaptım yollayayım seversen 🤗Hala gelmeyen yemeğe..
Ne güzel olmustur ya, o kadar açım ki seni bile yerim jdjdjdudDereotlu havuçlu peynirli poğaça yaptım yollayayım seversen 🤗
Ben tontiş bir hanımım sen yiyemen gülümNe güzel olmustur ya, o kadar açım ki seni bile yerim jdjdjdud
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.