Bu ne çeşit tedbirBen kaç yıldır tedbirden grip bile olmadımLenf bezlerim üç gün ağrıdı geçti. Ne kadar destek ürünü varsa hepsinden içtim
![]()
Bu ne çeşit tedbirBen kaç yıldır tedbirden grip bile olmadımLenf bezlerim üç gün ağrıdı geçti. Ne kadar destek ürünü varsa hepsinden içtim
![]()
Sağolasın.Geçmiş olsun @nunu
Eşarp bağladım boğazıma orucu yedim bugün daha iyiyim teşekkür ederim
Bugün burasıda hafif serin,üşüdüm bahçe de.Hava çok güzel günlük güneşlik fakat öyle soğuk ki hiç bahçede oturamadım. 😭😭😭
Biz hiç çıkamadık. Bahçede kalvaltı semaver çay hayallerim yalan oldu.Bugün burasıda hafif serin,üşüdüm bahçe de.
oraya nazaran burada daha yumuşak hava.Biz hiç çıkamadık. Bahçede kalvaltı semaver çay hayallerim yalan oldu.
Türk kahvesi bile içilmiyor çok esiyor buz gibi mayıs geldi bu nasıl hava ben anlamadım 🥲🤷🤷
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.