geçmek bilmeyen gribe , lanet olsun hayattan soğuttu
Mehmet efendiMarkasi cinsi cibiliyeti nedir?
allasen sert falan deyince bende acaba farklı bişey mi içiyor dedim fjdjdjsiidMehmet efendi![]()
Valla bende sonunda sert birseyler buldum sandim. Mehmet efendi cok cok cooookk yumusak.allasen sert falan deyince bende acaba farklı bişey mi içiyor dedim fjdjdjsiid
Benim suan ictigim kahveyi icsen mehmet efendi pamuk sekeri gibi gelir...:)Yahu ne yumuşağı sert içimli işte ben yumuşak içim seviyorum![]()
Naptı yenge zehir mi kattıBenim suan ictigim kahveyi icsen mehmet efendi pamuk sekeri gibi gelir...:)
Yok be sert seviyorum ven kahveyi. Degisik cekirdekler deniyorum. En son kiloluk lavazza aldim fena degil ama birazcik daha iyisi olabilir bence...Naptı yenge zehir mi kattı![]()
Bana da söyle öner bende deneyimleyim :dYok be sert seviyorum ven kahveyi. Degisik cekirdekler deniyorum. En son kiloluk lavazza aldim fena degil ama birazcik daha iyisi olabilir bence...
Nasil oneriyim ki ben her seferinde daha sertini bulmaya calisiyorum. Mehmet efendiyi ben uykumu kacirmasin diye iciyorum artik. :)Bana da söyle öner bende deneyimleyim :d
Mahmut efendi vardı sanırım SjsjjsNasil oneriyim ki ben her seferinde daha sertini bulmaya calisiyorum. Mehmet efendiyi ben uykumu kacirmasin diye iciyorum artik. :)
Yumusak o ama arada filtre kahve guzel oluyir. Ben daha cok espresso tadinda takiliyorum.Mahmut efendi vardı sanırım Sjsjjs
Filtre kahve sert oluyor ondan devam et
Peki bakalım :dYumusak o ama arada filtre kahve guzel oluyir. Ben daha cok espresso tadinda takiliyorum.
hepsi mal lan bunlarınNeğğğğ nası izliyorsun kız onu nasıll yaparsın 🚬 🚬 🚬
E noluyor bari anlat![]()
Dizi sanirim konu. Hepsi mal lan bunlarin kismini okuyunca bize diyo sandim. :)hepsi mal lan bunların
ben sağlıklı değilim anam izlenmez
konu kısmetse olur zjzjjsjzjzDizi sanirim konu. Hepsi mal lan bunlarin kismini okuyunca bize diyo sandim. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.