Canın çektiği bedene şifa olurmuşşöyle bakınca sağlık mı oldu başka bir şey mi bilemiyorum![]()
Canın çektiği bedene şifa olurmuşşöyle bakınca sağlık mı oldu başka bir şey mi bilemiyorum![]()
verdimKarar verdin mi
Müge izle hdjdjdjdYatıyorum yatamiyorum
Kalkıyorum duramıyorun
Müge ye takılınca bırakamıyorum bebeğim öyle Bi çekiciliği varMüge izle hdjdjdjd
Müge ye takılınca bırakamıyorum bebeğim öyle Bi çekiciliği var
İzlerken delirip duruyorum öyle de Bi iticiliği var
Bağırsak beynimi ele geçirmişlerdiCanın çektiği bedene şifa olurmuş
Müge ye takılınca bırakamıyorum bebeğim öyle Bi çekiciliği var
İzlerken delirip duruyorum öyle de Bi iticiliği var
Ben böceği öldürebilirim amaMügeyi benim bünye kaldırmıyor. Teyzeme misafirliğe gittiğimizde 20 dakika ölen kücük çocuğu duydum. Durup dururken aklıma geliyor annesine saydırıyorum. Böceği öldüremeyen dışarı atmaya çalısan benim kafa tutulma yaşıyor. 😵
Canım sen böceği o kadar ezmek için nasıl bir kuvvet uyguluyorsun. Kücücük şey yavaşça vursan ölüyor.😅 Ben çocukken evdeki fındık farelerini annem öldürmesin diye alıp seve seve dışarı evden biraz uzağa bırakırdım.🤣 O zaman algılamadığım sonradan şaşırdığın şey ise fare elimden kaçmazdı. 😅Ben böceği öldürebilirim ama
İçinden çıkan vıcık şeye 🤮
Midem bulanmasa cani olabilirdim galiba
Terlikle vuruyorumCanım sen böceği o kadar ezmek için nasıl bir kuvvet uyguluyorsun. Kücücük şey yavaşça vursan ölüyor.😅 Ben çocukken evdeki fındık farelerini annem öldürmesin diye alıp seve seve dışarı evden biraz uzağa bırakırdım.🤣 O zaman algılamadığım sonradan şaşırdığın şey ise fare elimden kaçmazdı. 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.