Banyo lavabosunun altı boş ise kullanılası bir konum. Değil ayda yılda bir tartılırım diyorsan benim gibi gardrobun en sağ alt köşesinde diklemesine bir yere itele. pili bitmezse istediğinde tartılırsın. Tartı basküldür inşallah.
Ben burdayım. Korkma.Bu rüzgardan korkmaya başladım, her an her şey uçacakmış gibi. Kapılar falan çarpıyor, bir odadan diğerine giderken evin içinde koşuyorum birtanesi çarpmasın diye dhdhdjd
Mecburiyetten ütü mü. Hmmm. Sevmedim.Bu havada ütü yapabilirim işte, o da mecburiyetten tabi.
Ütüyü kim icat ettiyse ona buradan... selamlar.
Nesini sevmedin?Mecburiyetten ütü mü. Hmmm. Sevmedim.
Açıklamak istemiyorum düşüncelerimi. Sevmedim işte.Nesini sevmedin?
Ütü yapmaktan nefret eden insanlar var, ya da en azından ben varım.
Diyor ki arifin manch. united a attığı golü aradın mı hiç internette ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.