Uykunun en verimli vakitlerini farklı bakmak için ayırmakta ne biliyimUyuyup uyanmak için 6 saatim var ikisini kitaba harcamaya karar veriyorum şu an
Uyku sevmiyorum benUykunun en verimli vakitlerini farklı bakmak için ayırmakta ne biliyim![]()
Neyse benim uyku saatim geldi, sütümü içip yatmalıyım 😂Uyku sevmiyorum ben![]()
Ne izliyonğFilm izliyorum![]()
Gelir mi boydan imambayıldı fotoğrafı 🤓Canım imambayıldı çekti, onu yapıyorum.
Sever misin? : )Gelir mi boydan imambayıldı fotoğrafı 🤓
☺️ Ayy utandırıyorsun beniii severim benim de patlıcanlarım var yapmaya üşeniyorumSever misin? : )
2 tanecikle yapıyorum, çarçabuk oluyor. Yap gitsin, bu havada en güzel yemek bence.: )☺️ Ayy utandırıyorsun beniii severim benim de patlıcanlarım var yapmaya üşeniyorum
Belki gayret gelir
Elim hiç aza girmiyor 🥺2 tanecikle yapıyorum, çarçabuk oluyor. Yap gitsin, bu havada en güzel yemek bence.: )
Sayende kimse aç kalmıyordur o binada.: )Elim hiç aza girmiyor 🥺
Sanki biri gelir de aç kalır gibi geliyor napcam ben bu huyumla
Sonra binadakilere Veriyom fjjfj
Bi tadına bakın nasıl olmuş diye fjdj
Eskiden Bi kiracı vardı üst katımızda çocuklarının çorbasını hep benden alirdi
Sen nasıl olsa çok yapıyorsun diye fjdjdn amaa ben de o hergün geliyor diye daha çok yapardım
Lanetim bu benim 😁
Bizimkiler tatilde olursa karşi binadaki teyzeye gönderiyom ben de jfjdjSayende kimse aç kalmıyordur o binada.: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.