Tavaya koy ekmaağ üzerine çaydanliğn veya minik tencerenin altiyla baskı uygulatost makinamız yok. bi ara alcaz dedik 1 hafta geçti bi ara alırız herhjalde :d
Sen bizi hikayede bile götürmedin yurt dışına @pumpkin millet yer beğenmiyor 🤪Haritadan ülke bakıyorum nereye gitsem ama sıcaktan nefret eden ben sadece kuzeye bakıyorum iskandinavya işimi görüyor.
Ayy nolur darisi başima.... Darisi başimaaaUykumu düzene sokmuş olmanın derin mutluluğunu yaşıyorum, neyse koli yapcam .s.s
Çen sen de oğlunu da al çık gez zenginsin o kadar, onu da mı ben yaziim sgshsvsSen bizi hikayede bile götürmedin yurt dışına @pumpkin millet yer beğenmiyor 🤪
ben sende çözüm odaklılıgı sevdim çenTavaya koy ekmaağ üzerine çaydanliğn veya minik tencerenin altiyla baskı uygula
ben de demiştim sana bunu taa geçen hafta, neden benim çözüm odaklılığımı vurgulamadınben sende çözüm odaklılıgı sevdim çen
sendekini de takdir ediyorum kanks. holy bey kızmasın diye çok şeyapmak istemedim şimdi ondan ötürüben de demiştim sana bunu taa geçen hafta, neden benim çözüm odaklılığımı vurgulamadın![]()
yalanına vurayım, benim aşkütellam kızmazsendekini de takdir ediyorum kanks. holy bey kızmasın diye çok şeyapmak istemedim şimdi ondan ötürü![]()
peki bundan şeyin haberi var mı ?yalanına vurayım, benim aşkütellam kızmaz![]()
haberi olmasına gerek var mıpeki bundan şeyin haberi var mı ?![]()
Oğlum @Oggy nerelerdesin Müge anlı ya mi çıkayımÇen sen de oğlunu da al çık gez zenginsin o kadar, onu da mı ben yaziim sgshsvs
yaaa kıyamam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.