İsonem uyguladığına göre antibakteriyel küf karşıtı bir boya seçimi yapsaydın 

Polisan elegans işte bakalım vadeettiği kadar var mi jfıdkİsonem uyguladığına göre antibakteriyel küf karşıtı bir boya seçimi yapsaydın![]()
Güzel seçim, tavsiye üzerine ben de almıştım. Beş yıl badana yaptırmayı düşünmüyorumPolisan elegans işte bakalım vadeettiği kadar var mi jfıdk
Bakacağiz....Dokusu ve görüntüsü çok güzel![]()
Odaların ışık alma yoğunluğundan öyle geliyordur sevgili chenBakacağiz....
Bi odada başka renk diğerinde başka renk gibi geldi ama daha tam bitmedi
Ne kadar da haklısınız sevgili @dinamickaygısız buyurmaz misiniz işin Bi ucundan jfnxOdaların ışık alma yoğunluğundan öyle geliyordur sevgili chen![]()
Neyse ki tatil bitmiş jfıdkkseve yeni geldim uyicam
Güçlü ve fazla taramama dayanamıyor tavan ve duvarlar sevgili chenNe kadar da haklısınız sevgili @dinamickaygısız buyurmaz misiniz işin Bi ucundan jfnx
bana da bana daBuzlu kahvemi yapıyorum
tabiibana da bana da![]()
melodisi hoşuma gitti denk gelmemiştim bak buna @pumpkin
View: https://www.youtube.com/watch?v=ZWRyHPB14q8
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.