Ohh ne iyi yapmişsin çiçeğim 💋🍫 hafta sonu da ben Bi çıkayım da atın çatlarcasına koştuğu gibi kendimi çatlarcasına harap edeyim çok iyi geliyor bazen
Ohh ne iyi yapmişsin çiçeğim 💋🍫 hafta sonu da ben Bi çıkayım da atın çatlarcasına koştuğu gibi kendimi çatlarcasına harap edeyim çok iyi geliyor bazen
Benim beynimdeki dumanlar sisler anca gidiyor bir de nasıl nerede kiminle olduğuna bağlı olarak değişiyor tabii sonra Bi hafta her yerim aciyo 😁Valla bebis sen vur diyince öldürüyorsun diye hatirliyorum sjsjjss 15 bin adim miydi senin neydi.. bende ögle paydosunda ciktim valla güzel oldu 😍
Ben sariliyim sana 🤗Uyuycam ama soğuk üsüdüm
Ben de sarilirim :*Ben sariliyim sana 🤗
Ben evde telefonla konuşurken öyle yapıyorum. İstersen bi alo de 20 bin yapalım onu biz
Ben evde telefonla konuşurken öyle yapıyorum. İstersen bi alo de 20 bin yapalım onu biz
Evin içinde de yetmiyor ki ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.