Şahsen ben beğenmiyorum herkes herkesin aynısıDün bende gördüm.. ama begeniliyo galiba, begenilmese neden yapilsin?
Nefsimizi bayram şekeri ile şeaparız ama @alcatraz in canı çekebilirAyıcıklı jelibon yiyorum.
Canınız çekmiyor di mi?
ama bak şeker bayramında bile şeker yiyemeyen biriyim. niye aklıma düşürüonuzNefsimizi bayram şekeri ile şeaparız ama @alcatraz in canı çekebilir
Hayırdır? Şekerle derdin ne?ama bak şeker bayramında bile şeker yiyemeyen biriyim. niye aklıma düşürüonuz
çete misiniz siz ?
kendisiyle pek anlaşamıyoruz. sevemedim çok fazla. bazen şeker krizim tutarsa anca o zaman bi çikolata filan. ama jelibon zaafımHayırdır? Şekerle derdin ne?
Yaa bilmiyordum.: (((( Ben de ayda yılda bir tüketirim. Denk geldi.kendisiyle pek anlaşamıyoruz. sevemedim çok fazla. bazen şeker krizim tutarsa anca o zaman bi çikolata filan. ama jelibon zaafım
tabii ki kullanma demiyorum. takılıyorum. içinden nasıl geliyorsa öyle davranabilirsin yanlış anlama sakınYaa bilmiyordum.: (((( Ben de ayda yılda bir tüketirim. Denk geldi.
İlgili kelimeyi, türevlerini ve anımsatacak şeyleri kullanmayacağım artık.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.