HahahahaDemek sen böyle rahatliyorsunnn jfkkdk
Becerenksizim ya!!!Nickimin altına yazı yazdım, önceki mesajlarda görünmüyor. Belki yeni mesajımda görebilirim diye deneme mesajı atıyorum.: )))
Profil / kişisel detaylar / özel başlık diye bir alan var oradan yapabilirsiniz. :)Nickimin altına yazı yazdım, önceki mesajlarda görünmüyor. Belki yeni mesajımda görebilirim diye deneme mesajı atıyorum.: )))
Oradan yaptım zaten ama bende görünmüyor. İmzamı da göremiyorum. Ben niye hiçbir şeyi göremiyorum acaba????Profil / kişisel detaylar / özel başlık diye bir alan var oradan yapabilirsiniz. :)
İmzanız gözüküyor.Oradan yaptım zaten ama bende görünmüyor. İmzamı da göremiyorum. Ben niye hiçbir şeyi göremiyorum acaba????
Yazmak istediğin yazıyı bana söylersen yazabilirim ya da bu savaşında kararlı bir şekilde ilerleyerek kendinde başarabilirsin.Oradan yaptım zaten ama bende görünmüyor. İmzamı da göremiyorum. Ben niye hiçbir şeyi göremiyorum acaba????
"Don't give up!"Yazmak istediğin yazıyı bana söylersen yazabilirim ya da bu savaşında kararlı bir şekilde ilerleyerek kendinde başarabilirsin.
Bi apıştım açıkçası, benim yazdığım yazıya da verilebilecek cevap, yazılmasını isteyebileceğin de bir yazı. Yazayım mı?"Don't give up!"
Teşekkürler.
Senin yazdığın yazı ne ki?Bi apıştım açıkçası, benim yazdığım yazıya da verilebilecek cevap, yazılmasını isteyebileceğin de bir yazı. Yazayım mı?![]()
Olmuş mu istediğiniz gibi?Senin yazdığın yazı ne ki?
Dexter'ın dün akşam izlediğim bölümünde babası ona diyordu bu lafı. (3.sezon, bölüm 11)
Olmuş da soruma cevap vermedin.Olmuş mu istediğiniz gibi?
Bilmiyorum bunun tarayıcı ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Olmuş da soruma cevap vermedin.
Teşekkürler tekrardan. Başka bir tarayıcıdayken yapsam olur muydu acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.