Kahvaltı hazırlıyorum
Bu işin içinden adını ilk defa duyduğumuz bir vakıf çıkmaz di mi? 😁@KahKaha üzülme iban atıyorum alksjdlak
yok be şahsi ibanım vakıflara para yedirmem kendim yerim alksdjalsdBu işin içinden adını ilk defa duyduğumuz bir vakıf çıkmaz di mi? 😁
Neden bilmem, içimde başıma iş alacakmışım gibi bir his var 😁yok be şahsi ibanım vakıflara para yedirmem kendim yerim alksdjalsd
Bize de soyle biz de dusunelimKitapta ki soruya takıldı kafam ya günlerce düşünmesem bari
Hııı böyle olabilir işte.ya sen bana parayı gönder bırak başına iş gelmesini ben seni kötülüklerden de korurum asjdlkadj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.