![]()
Öyle demek istememiştim ama güzel mizah kajshdk
Ne büyük bir marifet değil mii
öylede mütevazi bir aslan :*
![]()
Öyle demek istememiştim ama güzel mizah kajshdk
Ne büyük bir marifet değil mii
@Nobody, imza günü ne zaman?ne teknigi , koskoca forum sahibi : ))
@Cherry, birlikte gidelim mi? 💕
Bayrampaşa diyor, Tarlabaşı gibi bir yer değil di mi orası?
Siz bilmezsiniz oralar önceden hep tarlaydı zaten@Cherry, birlikte gidelim mi? 💕
@Cherry, birlikte gidelim mi? 💕
Siz bilmezsiniz oralar önceden hep tarlaydı zaten
Gelin gelin başımın üstünde yeriniz var
Haydaaaasen oraya uzaktasin ki : )
Haydaaaa
Beni benden daha iyi tanıyor
Mesele o değil. Mesele de şarj olmak.bi kafa atmak icin oralara gitmeye deger mi : ) aksam trafiginde bi de.,
Sanki hem ürkütmek istiyor, hem de nezaketten ödün vermiyor gibi geldin bana ama tanımadığımdan olsa gerek 🤭Siz bilmezsiniz oralar önceden hep tarlaydı zaten
Gelin gelin başımın üstünde yeriniz var
Şu ana kadar tek aklı başında planımızın bu olması beni hiç şaşırtmadı 😅😅oradan da pierre lottiye gider: ) istanbulu nasil alt üst ettik manzarasina bakardik . )
Mesele o değil. Mesele de şarj olmak.
Ya ben dayak diyorum sen trafik düşünüyorsun. İstanbulda yaşasaydın bağışıklık kazanırdın
Onun için bir şey yapmamız gerekmiyor çiçeğim. İstanbulda araba sürsen yetiyor klastamam trafik de ariza cikartalim : )
Estağfurullah. ama evet asla ödün vermem aslaaaSanki hem ürkütmek istiyor, hem de nezaketten ödün vermiyor gibi geldin bana ama tanımadığımdan olsa gerek 🤭
Şu ana kadar tek aklı başında planımızın bu olması beni hiç şaşırtmadı 😅😅
ay aklima su geldi : ))
ahahahk
Tamam sen yap biz arkandayız lkjaKLDNoooolur bunu ben yapayım, nooooluuuurr 😂
Onun için bir şey yapmamız gerekmiyor çiçeğim. İstanbulda araba sürsen yetiyor klas
Estağfurullah. ama evet asla ödün vermem aslaaa
Tamam gel sen almanyadan arabayla sürerizzzz 🤪sen istanbulda birde yabanci plaka sür. )
Tamam gel sen almanyadan arabayla sürerizzzz 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.