Gece 3'e kadar kivrandim ağrıdan da şimdi gayet iyiyim sağolasınnasıl oldun hocam
Gece 3'e kadar kivrandim ağrıdan da şimdi gayet iyiyim sağolasınnasıl oldun hocam
geçmiş olsun hocam bol su iç ve dinlenmeyi ihmal etme. en değerli hazinemiz sağlık . teyzenin biri diyordu ya dedeye sahip çıkalım diye sağlımıza sahip çıkalım.Gece 3'e kadar kivrandim ağrıdan da şimdi gayet iyiyim sağolasın![]()
Sonumuz dede gibi olmasında 😀geçmiş olsun hocam bol su iç ve dinlenmeyi ihmal etme. en değerli hazinemiz sağlık . teyzenin biri diyordu ya dedeye sahip çıkalım diye sağlımıza sahip çıkalım.
kaçınılmaz son :) hiç birimiz canlı kurtulamayacağız bu zalım dünyadanSonumuz dede gibi olmasında 😀
Geçmiş olsun.Baş agrisindan kafamı duvarlara vurmak üzereyim
Tesekkur ederim.Geçmiş olsun.
Migren mi var sende ?
Anladım.Tesekkur ederim.
Doktora gittim ama bir şey çıkmadı sıkıntı ve stres kaynaklı demişti ama farklı bir doktora daha gideceğim
Afiyet olsunŞeftali yiyorum
O başka neyle yenir ki zaten (:yemek yapıyom
yaprak sarması yaptım ocakta pişerse eliminen yicem
çatal bıçakla yiyen minnoşlar varO başka neyle yenir ki zaten (:
Çatal bıçak sarmaya hakarettirçatal bıçakla yiyen minnoşlar var
belirtmek hoşuma gidiyir o yüzden
kesinliklenÇatal bıçak sarmaya hakarettir![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.