as. bu aralar aram akıoz gelecek olursan chatten yaz kanka akarız.Selam söyle
Bayadır lol girmiyom açılış yapabiliriz 🤣🤣🤣 kşam girerkene haber et 1 2 el gelirimas. bu aralar aram akıoz gelecek olursan chatten yaz kanka akarız.
hiç oynamadım umarım başlamam da kjasdadjBayadır lol girmiyom açılış yapabiliriz 🤣🤣🤣 kşam girerkene haber et 1 2 el gelirim
Beni mine crafta bulaştırdılar ldldlfmfl madenci master oldum
Başlama 5 saat maden kazdım 5 saatin geçtiğini anladığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü dlkdlfmflelfllghiç oynamadım umarım başlamam da kjasdadj
dün ki takımın kolsuzluğu için kusura bakma kanka. ben seni bu yüzden almak istememiştim biraz da. herkes kendi havasında takılıyor çünkü aosdkasldBaşlama 5 saat maden kazdım 5 saatin geçtiğini anladığımda başımdan aşağı kaynar sular döküldü dlkdlfmflelfllg
yok be dümdüz oynadım iştedün ki takımın kolsuzluğu için kusura bakma kanka. ben seni bu yüzden almak istememiştim biraz da. herkes kendi havasında takılıyor çünkü aosdkasld
Herkes sana yazıyor bize cevap vermiyorsun yine kaygısızım yaaaSevigiler, selamlar ben hep yatıyorum..iki günde bir makineye bağlıyorlar beni![]()
Psikolojik ilaçları. neden ebailamışlar jeton düştü. Flufy. On saatte yazabiliyorum zaten. Parmaklar dahil uyuştuk. Herkese sevgiler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.