Neden?Tv Pc Playstation üçlüsü arasında geçiş yapıp duruyorum.
Neden?Tv Pc Playstation üçlüsü arasında geçiş yapıp duruyorum.
Aslında geçiş yapıyorum derken 3 ekran var zaten. Pc'de sosyal medya falan açık. Tv'de ne denk gelirse öylesine izliyorum bir şeyler. Playstation'da oyun falan oynuyorumNeden?
Hangisine odaklanıyorsun senAslında geçiş yapıyorum derken 3 ekran var zaten. Pc'de sosyal medya falan açık. Tv'de ne denk gelirse öylesine izliyorum bir şeyler. Playstation'da oyun falan oynuyorum![]()
zamanla dagılmaya devam etmiyor mu ? asla toplanmazBitirdim sayılır, zamana yayıyorum bazen
Çoğunluk Playstation oluyor. Tv sadece ses olsun diye açık.Hangisine odaklanıyorsun sen
Sana ses lazımsa biraz çocuk gönderelim hiç susmuyorlarÇoğunluk Playstation oluyor. Tv sadece ses olsun diye açık.
Çocukları severim hayır dememSana ses lazımsa biraz çocuk gönderelim hiç susmuyorlar
Ben fazla sevmem sürekli yaramazlar ve dağıtıyorlarÇocukları severim hayır demem 😁
Çocuk dediğin yaramaz olmaz mı ben mi yanlış biliyorum?@Brhn sana yaramaz çocuk videoları atmalıyım sürekli
siyanür?Agza alinmayacak seyler,yani Nicht der Rede wert.
Oraya gelemedim daha .dddsiyanür?
Dün gece zabaha kadar uykuya tam dalacakken her seferinde deprem olacak endişesiyle uyandım![]()
Cinlere periler mi yani
Yaşlanırsın öyle :/Dün gece zabaha kadar uykuya tam dalacakken her seferinde deprem olacak endişesiyle uyandımdeprem oldu uyarısı gelmişti telefona. Bana da bişey söylemeye gelmiyor. Hemen içselleştiriyorum
![]()
Olmaması lazım oturduğu yerde dursunÇocuk dediğin yaramaz olmaz mı ben mi yanlış biliyorum?![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.