Knoppers
Ahhhhh galbimmmmmmKedilerimden birini kucağımda uyutuyorum .d
Sana atcaktım bugün konuyu bulamadım telden zorlanıyom yaNe dinlesem diye parça ararken bir sürü b.ktan şey dinledim. Kafam şişti.
Manitoyla balik tutmaya gitsek...onun bir an bakmadiginda..ben tekneden bilerek serin sularin icine düssem..sonra bogulma numarasi yapsam..gelip beni kurtarsa diye hayal ediyorum ya..
Bu arada cok iyi yüzerim...Gold aldim.
@CaT bilir.ddddd
Manitoyla balik tutmaya gitsek...onun bir an bakmadiginda..ben tekneden bilerek serin sularin icine düssem..sonra bogulma numarasi yapsam..gelip beni kurtarsa diye hayal ediyorum ya..
Bu arada cok iyi yüzerim...Gold aldim.
@CaT bilir.ddddd
Bakayım canım.Sana atcaktım bugün konuyu bulamadım telden zorlanıyom ya
Şarkının adını yazayım
Silver firs - orion
Acaip sardım sürekli dinliyorum
Eli görünce Dexter aklıma geldi. Müziğin dizideki parçalarla alakası yokmuş. Bu bitsin sırayla bunlara bakacağım:Sana atcaktım bugün konuyu bulamadım telden zorlanıyom ya
Şarkının adını yazayım
Silver firs - orion
Acaip sardım sürekli dinliyorum
Umarım keyif verirEli görünce Dexter aklıma geldi. Müziğin dizideki parçalarla alakası yokmuş. Bu bitsin sırayla bunlara bakacağım:
https://eksisozluk1923.com/dexter-soundtrack--1784202
Ben onu atardim asaga bu lafin üstüne herhalde.s.sBi Manitom vardi, kisin daglara cikmisik, ṣelalenin tepesinden asagi bakiyoruz, dikkat et burdan düsersen arkandan atlamam haberin olsun demisti djdj
Yok canim..Balik tutma sertifikan olmadan burda balik tutamuyon, senin varmi?
Ben onu atardim asaga bu lafin üstüne herhalde.s.s
Randevu bulmak, cam çerçeve derken geçmiş olsunyıllar önce aldığım numaralı gözlüğü tekrardan taktım doktor yolu gözüktü gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.