Sil şimdi milletin canı çeker
Sileyimmi gercekten?
Sil şimdi milletin canı çeker
Evet, şakacıktan beden bir şey isteyeyimSileyimmi gercekten?
Evet, şakacıktan beden bir şey isteyeyim
Şaka maka rakı içermeyen çok insan var özendirmiş oldum senden ötürü. Bidakine dm den işte ben resim atarım sanaAlemsin ya djjd
Şaka maka rakı içermeyen çok insan var özendirmiş oldum senden ötürü. Bidakine dm den işte ben resim atarım sana
Suratımı büzüştüre büzüştüre zehir gibi bir kahve içiyorum.
Yan sokakta mevlüt okunuyor, müzik son ses, ona inat bunu dinlemeye çalışıyorum:
View: https://open.spotify.com/track/1HZrlGSsrTLKIYkklOvi4B?si=503837ea89b94c6e
Acıyı seviyorum.ppppMecbur musun acı kahveyi içmeye yavrucum ?:)
Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir :)Acıyı seviyorum.pppp
valla ya , gökten kız yurdu yağsa bize bekçi kulubesi düşer ksdjfhsdkfjhsjkdf@Xasthur un bahtsizligina gülüyorum jddjdjjd
Afiyet olsun profil resmim yapmıştım ama fazla çekici olduğu için bana uygun olmadığını düşündümHayatta içmem leş.gibi kokuyor 🤣🤣🤣
Ekli dosyayı görüntüle 9886
Senin nickten aklıma getirdiğinin şey bu canım çekse çekse üzüm çeker 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.