Valla koydum suya yapcam yarın 🤣Evet böyle biraz sey olmuş, cacik gibi sjjsjs
Valla koydum suya yapcam yarın 🤣Evet böyle biraz sey olmuş, cacik gibi sjjsjs
Valla koydum suya yapcam yarın 🤣
Kuzum kına işine gireceksen boyaya dönemeyeceğini kabul et.Ben de belki sacimi siyah kina ile boyayacagim sjdjjs kokusu kaliyor mu?
Kuzum kına işine gireceksen boyaya dönemeyeceğini kabul et.
İyi düşün.
Renk değişemezsin boya tutmaz çünkü çıkartamazsın saçın uzayıp saçından kına çıkana kadar kilitsin.
Kına taşı ile yapacaksan ben öyle yapıyordum . Benden sonra o taş bi yasaklandı diye okumustum onu bir araştıralım.
Hint kınası ile yapacaksan onu ben hiç denemedim.
İçine yumurta kırıp yağ döküp çay suyu veya ceviz yaprağı suyu ile yapıyordum ben
Yani kınanın üstüne boya yaptıran arkadaşım oldu tutmaz ve saçı bozuyor ikisi ters bi etki yapıyordu detayını unuttum. Sana bir tarif videosu bulayım. Fikrini netleştirmene faydası dokunabilir ❤️@nunu Hangi birine sasiracagimi sastim 🤣🤪🤣🤣
Geri dönüşü olmayışı mantikli, ama düsünmemistim...
Kina taşı ilk defa duyuyorum, ceviz yapragi suyu, yumurta, cay suyu falan filan dhdjsjs ay bu olay beni aşacak galiba jdjsjjss
Yani kınanın üstüne boya yaptıran arkadaşım oldu tutmaz ve saçı bozuyor ikisi ters bi etki yapıyordu detayını unuttum. Sana bir tarif videosu bulayım. Fikrini netleştirmene faydası dokunabilir ❤️
Bu kadin da herseye dahil fikir ve tecrübe var 🥰
View: https://youtu.be/esJLvt2QI8c
Bu Hint kınası yapmıs kadının saçına bak kaşmir gibi benimde böyleydi ahhhh
Ama çok zor kuzum 4 5 saat 7 8 saat hatta bekliyor yüzüne krem sürüyor kız asla deymemeli 1 hafta siyah kalır yüzün leke hint kınasından veya normal kınadan yazları kendime dövme yapardım çünkü 1 hafta siyah kalıyor
Normal kına videosunda kına taşlı bulamadım kına taşsız kızıl tutuyor sşyah olmaz.
Normal kına kahve tutar güneş vurunca kızıl parlar büyü gibi 🤣He illa hint kinasi olacak, normal kina olursa siyah olmuyo diyon, anladim....
View: https://youtu.be/esJLvt2QI8c
Bu Hint kınası yapmıs kadının saçına bak kaşmir gibi benimde böyleydi ahhhh
Ama çok zor kuzum 4 5 saat 7 8 saat hatta bekliyor yüzüne krem sürüyor kız asla deymemeli 1 hafta siyah kalır yüzün leke hint kınasından veya normal kınadan yazları kendime dövme yapardım çünkü 1 hafta siyah kalıyor
Normal kına videosunda kına taşlı bulamadım kına taşsız kızıl tutuyor sşyah olmaz.
Siyah boyada denedim dicem sende şimdi dicen ki ne denemedin lkdfngldfıkgSaçımı siyaha mi boyasam dhdjdhwjshsjs
Siyah ve kızıl güzel ama hangisi yakışıyorsa o daha güzel. 🤓Saçımı siyaha mi boyasam dhdjdhwjshsjs
Siyah ve kızıl güzel ama hangisi yakışıyorsa o daha güzel. 🤓
Kızıla mı boya dedim? 🤪 Benim saçım olmadığı için anlamam o işlerden. 😄Saçım zaten siyah, kizila boyamam için acmam gerek ...kizil ciks
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.