Work work work@Chen Sence ?
AynenWork work work
Demir gibi olacaksın bu çalişma ile...
Pırıl pırılDemir gibi olacaksın bu çalişma ile...
İşledikçe ışıldayan
Her erkekten baba olmuyor cancağızımBabası çocuğu marketin dışında bırakmış 4 yaş civarı 🤦 ben durakta araç bekliyorum neredeyse sokak köpeği çocuğu ısırıyordu ben koşmaya başladım derken köpek durdu bağrıştan mı neden bilmiyorum.
Erkekler neden böyle ya çocuk orda bırakılır mı tek 🤦 aklı çıktı garibim
KPSS'ye hazırlanırken bir odaya hapsetmiştim kendimi. Ve mütemadiyen her hafta masanın, kitaplığın ve yatağın yerini değiştirip duruyordum. Psikolojik olarak yıprandığının en bariz örneği.Sürekli bir şeylerin yerini değiştiriyorum. Sanki hiçbiri oraya ait değilmiş gibi, olduğu yerde mutlu olamazmış gibi geliyor. Eşyalardan çıkarıyorum hıncımı.ddd
![]()
Yabancı otlarla mücadele 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.