Bu haklı mücadelende yanındayız.1 tane sadeceeee bir sineğin zulmüyle onurlu mücadelemi kazanamadım...
Yanımdakileri sinek ısırmıyor yine beni ısırıyorBu haklı mücadelende yanındayız.
Belli ki seni canından bezdirmiş. 😀Yanımdakileri sinek ısırmıyor yine beni ısırıyor
Madem mücadelemde destek olacaksın birazcık da seni ısırsa...
Minicik sinek kapasitesi nedir bunun acaba 🤔
Artık kan emmek için filan değil zevkine ısırıyor ya
Uykumu mahvettiprize taktim sinek kovucuyu ama sinek hala başimda dönüyor
![]()
Yeni uyandım, yataktayım. 🤓
Sus kız 😄Daha fazla detay vermemen iyi olmuş 😁
Ula pamuk alcaktık unuttuk ojeleri makyaj temizleme pamuğu ile silmeye devamKE
Normal pamukla siliyom benEee ben hep ojeleri makyaj temizleme pamugu ile siliyorum, normalde ne ile siliniyo??
Makyaj temizleme pamuğu ile daha güzel siliniyor, öbür pamuk yapışıyor 🙄🤣Normal pamukla siliyom benMakyajla yüzümü siliyom
![]()
Bol aseton dökünce yapışmazki yahu Bilmem ben ona alışmışım hep bunla hiç silmem mecbur kaldımda sildimMakyaj temizleme pamuğu ile daha güzel siliniyor, öbür pamuk yapışıyor 🙄🤣
Valla buna bolca aseton dök 5 sn tirnaginin üstünde birak, bak nasil cikiyooo 🤣🤣🤣 bende normal pamuk yok bilr dbjdjdBol aseton dökünce yapışmazki yahu Bilmem ben ona alışmışım hep bunla hiç silmem mecbur kaldımda sildimben renkli ojeyi sildiğim yerle tekrar silmiyorumki koca pamuğu bitiriyom bunla nasıl yapam klşdmfg
evet bunla tırnak silmiyorum normal pamuk olan koca paket satılanla siliyorum
sonra sildiğin yeri tekrar üstünde bekletince geri bulaşıyor ?Valla buna bolca aseton dök 5 sn tirnaginin üstünde birak, bak nasil cikiyooo 🤣🤣🤣 bende normal pamuk yok bilr dbjdjd
sonra sildiğin yeri tekrar üstünde bekletince geri bulaşıyor ?
Ten rengi sürmüştüm şuan çıkarırken bişe anlamadım koyu renklerde çift kat sürüyoruz ya bir tırnağını sildiğin yeri diğer tırnağına silemiyorsun geri bulaşıyor renkli ojelerde o zaman sen 4 5 makyaj pamuğu mu kullanıyorsun napıyorsun anlamadımIlkinde çıkıyor kiz, niye tekrar üstünden geciyon?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.