Anamgiller doğruyor ben kavuruyorum 🤣 ete elimi sürmedim 🥺🤗
Aman elleme sakın, geçenki gibi olursun.Anamgiller doğruyor ben kavuruyorum 🤣 ete elimi sürmedim 🥺🤗
Getir götür işleri yapıyom 🥺🤦Aman elleme sakın, geçenki gibi olursun.
Akrep burcusun sen kendinle bile kavgalısınMünübüs dolu diye kapıdan 5 kere inerek yolculara yol verip geri bindim
Şöför şaşırdı diyor ne kadar anlayışlısınız
Tabi küfüre bağırmaya kabalığa öyle alışmışlarki nezaketli bişe görünce şaşırır hale gelmişler 🤦
Bu nezaketide bekleyince gene anormal oluyorsun 🤦
Sen kendini kemir ben napıymAkrep burcusun sen kendinle bile kavgalısınYeme bizi şimdi
![]()
Eğlenmene bak güzelim senSen kendini kemir ben napıym
İnanmayana açıklama yapmaya gerek var mı senceDevamkeeee
dur ben gelcem cuma cumartesi@alcatraz bu da bizim lanetimiz kanka![]()
geçtiğimiz hafta sonu izinliydim kanka zaten .d o zaman dedim size fakat denk düşemedik bir daha ki izinin hafta sonuna denk gelmesi 1 ay sonra falan olur muhtemelendur ben gelcem cuma cumartesi
sen izin ayarla da bi buluşalım seninle
sen bu hafta netleşince söylesene bigeçtiğimiz hafta sonu izinliydim kanka zaten .d o zaman dedim size fakat denk düşemedik bir daha ki izinin hafta sonuna denk gelmesi 1 ay sonra falan olur muhtemelen
tmm knakssen bu hafta netleşince söylesene bi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.