Türk caydan vazgecemiyor ya...Kahve bagimlisiyimHaftasonlari cay ic cay, kardesim babama sey demisti almanlae gibi kahve ile kahvalti yapma bana cay ic cay kehekehdbs
Ama laf aramizda,cay da harika olmus.dddd
Türk caydan vazgecemiyor ya...Kahve bagimlisiyimHaftasonlari cay ic cay, kardesim babama sey demisti almanlae gibi kahve ile kahvalti yapma bana cay ic cay kehekehdbs
Afiyet olsunTürk caydan vazgecemiyor ya...Kahve bagimlisiyim
Ama laf aramizda,cay da harika olmus.dddd
Ne bağrıyon ya ben daha kahvaltı hapmadım alal 🤣🤣🤣bekliyorum.
sabah sabah 2 film gömdüm ne yapsam diye düşünüyorum. düşünürken bekliyorum...
cok sıcak hava. ne yapıcam başka!!! doğru düzgün soru soır !!2!'!212!1
bağırmadım isyan ettimNe bağrıyon ya ben daha kahvaltı hapmadım alal 🤣🤣🤣
Aç bu kadar çalısıyo beynim yemeğe gidiyor
Ne yicem ben yaw 🤦bağırmadım isyan ettim
afieddleerr olsuunnn
benim gibi atıştır. bende öyle yaptım.Ne yicem ben yaw 🤦
Gidem bi bakınam dolaba gelem 🤗benim gibi atıştır. bende öyle yaptım.
dünden kalan biraz çorba, biraz domates, biraz karpuz.
hatta varsa yanına soğuk bi ayran.
tmm işte
annemler almış gecen hafta iyiydi bu sefer kötü çıktı diyo.Gidem bi bakınam dolaba gelem 🤗
Karpuz almadık hiç biz ya niye almadık ki 🤦
ben daha hiç yemedim taşımaya üşeniyom kjnsdflkgjsdfgannemler almış gecen hafta iyiydi bu sefer kötü çıktı diyo.
harbiden tadı tuzu yok biliyon mu sadece rengi var.
ama soguktu yedik![]()
gitsem alsam mı bugun ya ;Dldöfgbende yemezdim de işte baktım hazır taşınmışı varmış. yumuldum aksdjaskda
güzel seç bence adam kızmasın ajdhsajgitsem alsam mı bugun ya ;Dldöfg
Aaa ben güzel seçerim bu aradagüzel seç bence adam kızmasın ajdhsaj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.