Iıh.... Bütün foruma var, bana yok..Sana attım sandım ya paylaşamadımmı naptım seçerken hatırlıyom kendimi
Trip atabiliyor muyuz jddudu
Iıh.... Bütün foruma var, bana yok..Sana attım sandım ya paylaşamadımmı naptım seçerken hatırlıyom kendimi
atma atma aman dur hemen atcam şimdi bakıyomIıh.... Bütün foruma var, bana yok..
Trip atabiliyor muyuz jddudu
millet uyumaya çalışırken koyun sayıyo bu yemek yaparken...Ocakta yemek pişiyor ben burda koyun çiziyorum yanacak yemek o zaman koyunları suçlayacağım![]()
![]()
![]()
fsdkgnmdşlfkgnşldfkgn lan o biralı olan sensin şkldmfgşdfgmillet uyumaya çalışırken koyun sayıyo bu yemek yaparken...
illa farklı olacak herkesten askdjasdk
naaannn aklsdjaskdjasfsdkgnmdşlfkgnşldfkgn lan o biralı olan sensin şkldmfgşdfg
Onu nası ayarlıcam bulutlar müsaitse ayarlarıznaaannn aklsdjaskdjas
sen söylemesen fark etmezdim klasdkjasd
tamam benim gökyüzümde de sen olursun söz @Lotus![]()
lotus çiçeği çizersin artıkın. biradan daha kolaydır eminim aksdjjasjkdOnu nası ayarlıcam bulutlar müsaitse ayarlarız![]()
Sıkılıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.