Ulu orta sal gitsin ya, dünyayı sen mi kurtarcanDikkatimi toplamaya çalışıyorum, ama dağılıyor. Sonra bir daha topluyorum. Yine dağılıyor. Bı salayım da hepten dağılsın.
Saldım, dağıldılar çayır çimene. Çayır çimen geze geze demeye başladılar.Ulu orta sal gitsin ya, dünyayı sen mi kurtarcan
Oooooo OoooOoooooSaldım, dağıldılar çayır çimene. Çayır çimen geze geze demeye başladılar.
Offf nenem offfOooooo OoooOooooo
Take it easyy bro ne geraaağı varıdı ya değer mi ? Bence değmez konunun ne olduğuda önemli ama yinede değmez gibi.Gülerek ağlıyorum![]()
Rica ediyorum çokomel demeyin video var öyle leş gibiHi ben çokomel e odaklanınca.
Ben bitter severim.
Söyledi. Alkış kıyamet. lütfen.)))1.62 boyunda aslinda pek bir esprisi olmayan sadece 10tllik klavyesinden frida kahlo gibi yazip kendini tatmin eden diger forumdan bir arkadasima artik su tarzini degismesi için dil dokuyorum
Yaa ama ama ben böyle avucunda pofidik yumuşacık olan o şeyden bahsediyordum. Onu da mı karalamışlarRica ediyorum çokomel demeyin video var öyle leş gibi
çokokrem diyin ama siz bilirsiniz şlkmdfg
Burası çok cokomelli olmaya başladı der gibi mi? JdhshshsRica ediyorum çokomel demeyin video var öyle leş gibi
çokokrem diyin ama siz bilirsiniz şlkmdfg
Yok onu bilmiyorumBurası çok cokomelli olmaya başladı der gibi mi? Jdhshshs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.