Ne güzel işte, korkup gitsinler djdjdjBoyle cikma ama karsilarina korkmasinlar ajsbbsjd
Ne güzel işte, korkup gitsinler djdjdjBoyle cikma ama karsilarina korkmasinlar ajsbbsjd
Öcü adrestiyaNe güzel işte, korkup gitsinler djdjdj
Kahvaltı hazırlıyordum@dinamickaygısız tam olarak ne yapıyorsun söylesene.: ))
bende acı seviyorum bir biberi yedim hafif acıydı güzel bi acı böyleBende acıyı çok seviyorum sabah menemen çok acıydı mesela Sjssj
Evet deli acı diye bişey var Sjsjsbende acı seviyorum bir biberi yedim hafif acıydı güzel bi acı böyle
geçti hemen keyifle yedim sonra eşim ısırdı bi tane acı dedi dedim saçmalama güzel acı bi yedim hala yanıyom 10 dk oldu en az
su içiyorum kesmiyor sürahiyi alayım ben 😭Evet deli acı diye bişey var Sjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.