yok almıyorum. gecen ay veriyordu bayagı topladım ondan da sonra toplamayı bıraktım. hala veriyorsa aklıma geldikçe alayım
yok almıyorum. gecen ay veriyordu bayagı topladım ondan da sonra toplamayı bıraktım. hala veriyorsa aklıma geldikçe alayım
Steamda bedava oyun verdi bu ayyok almıyorum. gecen ay veriyordu bayagı topladım ondan da sonra toplamayı bıraktım. hala veriyorsa aklıma geldikçe alayım
o oyun uan epicte de 229 tl asdjaskd kacırdıkSteamda bedava oyun verdi bu ay
Bende aklıma geldikçe alıyorumda DC de mod var ücretsiz oyun oldumu bildirim geliyor
Öhöm 280 tl mordhau steamda![]()
bitmiş mi Gerçekteno oyun uan epicte de 229 tl asdjaskd kacırdık
sen alırken bana da buradan yazsana kuzum yaa belki hoşuma gider gireriz filan yada emekli olunca döner oynarım akdsajkdbitmiş mi Gerçekten
Sanırım saat 12 yi geçmeden söylesem alıyormuşsun çünkü 1 hafta sürüyor sonraki oyunlara 27 si demişler :/ Biz oynuyoruz oyunu satın almıştık çok önceden bende belki oyunu beğenip gelen olur diye herkese söyledim![]()
Az önce uyandım chenMisafirler geliyor gidiyor tekrar topluyorum
Tekrar geliyor yaşlandık mı ne
Bu bayram değişiklik yapıp dayımı ayağıma çağirdim fkfk hayatımdaki bana kıyamayan tek erkek yirimm
indireyim severim bu tarz oyunlari kehkehkeh xdBenim herifle yeni oyun başladık.
7 days to die :O
![]()
Zombi keseceyik![]()
Valla ben senden ümidi kestim knkindireyim severim bu tarz oyunlari kehkehkeh xd
e hani solistimiz olcaktın?Şarkı söylüyorum, size de söylerdim ama ııh rezil olamam durduk yere.
Kabul edilmediğim için komple müziği bıraktım jddjjde hani solistimiz olcaktın?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.