olsun bu hava artık uç aaşagı beş yukarı böyle giderBen 1 saat uyudum uyandım. 🥲
olsun bu hava artık uç aaşagı beş yukarı böyle giderBen 1 saat uyudum uyandım. 🥲
sen de ne oynarsın onlarla fjdhdh
Temizlik :/
Ah Nilgün abla ahhhNoldu temizlikçi teyzeyi isten mi cikardin![]()
Ah Nilgün abla ahhh
ayrıldık
Terk etti beni
Olmuyormuş artık
Yürütemiyormuşuz
:/
Ne istiyorsan verim dedimMaaşı az geldiyse demekki, villayi temizlemek kolay degil![]()
sen de ne oynarsın onlarla fjdhdh
Bi de annelerini düşün...Oynuyorum yaaa, bazen sabrimi sıniyorlar iyiki cocugum yok dedirtiyorlar ama djjsjs
Bi de annelerini düşün...
Sen yine 2 saat görüyorsun fjjd
@Küboo geçmiş olsun bee beşiktaş 4 salladı keyifle yorumcuları dinliyorum bende fjdjdhhssbbe
Ahhh beee.. sormaacim büyük, 10 kisi olmasalardi bari...
View: https://www.instagram.com/p/Cqi7iEONOj6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Sosyal Medyada kedi sayfalarının yorum kısımlarına da attiklarını görmüştümKedi sahiplendirme ilanı açıyorum sanırım 4 yerde açtım.
Bildiğiniz hayvan sahiplendirme programı vs var ise benimle paylaşır mısınız?
Biri aradı bugün mardinden ölen kedisinin tıpatıp aynısı ama götüremiyoruz. Çok uzak be 🥲Sosyal Medyada kedi sayfalarının yorum kısımlarına da attiklarını görmüştüm
Bir tane hikaye vardı ayy bulursam atıcam sanaBiri aradı bugün mardinden ölen kedisinin tıpatıp aynısı ama götüremiyoruz. Çok uzak be 🥲
Biri aradı bugün mardinden ölen kedisinin tıpatıp aynısı ama götüremiyoruz. Çok uzak be 🥲
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.