Şu An Ne Yapıyorsunuz?

CaT

🎈
Board Admin
Ne güzel ya evede çok tüy dökmez o zaman 🐱
Bizimki taranmayı sevmiyor. Azar azar tarıyom darlamayayım belki sever diye. Birtek kafasını çenesini severek taratıyor.
Harici tarağı dişliyor.🤣🤣🤣🤣
Yakınımda öyle kedisi olan arkadaşım olsa kedileri buluştururduk arkadaşlık ederlerdi. 🤗

Yoo zorla yaptırıyor, ama cok tüy döküyor diye... tirnaklarini keserkende üstüne cikiyor zorla 😂😂😂 erkek milleti biraz daha gaddar olabiliyoo.. biz bizimkini bi kediyle arkadas etmeye calistik ta, istemedi kiz bizimkini 😆😆😆 rspı djdjjdjd

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yoo zorla yaptırıyor, ama cok tüy döküyor diye... tirnaklarini keserkende üstüne cikiyor zorla 😂😂😂 erkek milleti biraz daha gaddar olabiliyoo.. biz bizimkini bi kediyle arkadas etmeye calistik ta, istemedi kiz bizimkini 😆😆😆 rspı djdjjdjd
Bir anda sevmez sanırım ya kedilerin biraz alışması lazım ve kıskançlıkta olabiliyor sanırım ama ne biliym işte insan onunda arkadaşı olsun istiyor 🤗
Bende sıkıştırıyom bazende o kadar değil 🤣 tırnaklarını uykudan uyanmasına yakın kesince çok tepki veremiyor. Veya ben ödül maması vere vere kesiyom. İlk başka 1 tırnak kesiyordum kızınca bırakıyordum 1 2 3 4 derken bugün ön arka patileri tek seferde hallettim 🤗🤗🤗
Taradımda biraz sizin yakışıklıya imrendim 🤣🤣🤣
Valla çok yakısıklı ya
🐱🐾

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Önümüzdeki kızgınlık döneminde sana miyavlama videosu atcam.
Kendini buna hazırlasan iyi edersin. 🤣🤣🤣🤣
At lütfen çok özledim kedi💕🐾
Onca kedi sonrası boşluğa düşüüyorum

CaT

🎈
Board Admin
Bir anda sevmez sanırım ya kedilerin biraz alışması lazım ve kıskançlıkta olabiliyor sanırım ama ne biliym işte insan onunda arkadaşı olsun istiyor 🤗
Bende sıkıştırıyom bazende o kadar değil 🤣 tırnaklarını uykudan uyanmasına yakın kesince çok tepki veremiyor. Veya ben ödül maması vere vere kesiyom. İlk başka 1 tırnak kesiyordum kızınca bırakıyordum 1 2 3 4 derken bugün ön arka patileri tek seferde hallettim 🤗🤗🤗
Taradımda biraz sizin yakışıklıya imrendim 🤣🤣🤣
Valla çok yakısıklı ya
🐱🐾

Iste 3 4 sene sonra insan beziyoo yaa kardesim üstüne cullaniyo, zorla kesiyo napalim 🤣🤣🤣 bizim ki direkt sokak kedisi tekir, köyden geldi 😆😆 tsk ederiz ablasiii, ama senin kiz ayri güzel, senin gözün alışmış ama bayaa hoş hanimefendi 🥰

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
sağ elim kaşınıyor 300 , 500 lira bi yüklü para gelecek heralde cbxbxbzbz

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Pancar salatası yapıyorum.
Oyun giricem.
Metal müzik dinliyorum.

forumtutkunu

Platin Üye
Temassız limitim dolmuştu. Şifreli giriş yapmak gerekiyordu. Kasiyer bu sefer dönüş yapılamadı uyarısı aldı. Manyetik alanla okutmayı denedi. Yetkiniz yok uyarısı verdi pos cihazı. Belki sizin yetkiniz yoktur dedim. :honk:Kasiyer demez mi kartınız bozulmuş. Üstümde nakit yoktu istediklerimi alamadan çıktım. Halbukümse biraz daha denese dönüş alırdı :honk: bence acemi. Kartın yeni yenilendiğini söylesemde anlatamadım. :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Sosyal medya yasası çıkınca atıp tutamıyorlardır :honk:

forumtutkunu

Platin Üye
Oyun oynarken takip ettiğim bazı kanalların yayınlarını dinliyorum :honk:

Üst Alt