Nein ^^
Yok valla pembiş yastığım ve ben gayet iyiyiz. Sen görüyon mu ki 😯
Ay bilmiyorum ki hasta olacağim gibi bitkinim öyle sinyaller aliyorum hasta da olamadım araftayım galibaDeme ya 🥲
Noldu neyin var.
Ay bilmiyorum ki hasta olacağim gibi bitkinim öyle sinyaller aliyorum hasta da olamadım araftayım galiba
Yaa ben formulu biliyrm aslında kafamdan komple kurtulcam çok düşünüyor beni rahatsız ediyorHemeeen nane limon iç çiçeğim, yat dinlen, stresten uzak dur veee magnezyum 😘
Seni ne korkutuyorBi ara müdavimim olmuşlardı.. bu ara kafam rahat fjjdjs güldügüme bakma uyumaya korkuyordum 🤭🤬
Yaa ben formulu biliyrm aslında kafamdan komple kurtulcam çok düşünüyor beni rahatsız ediyor
Kafalar hep aynı bizimBende kendim hakkinda öyle düsünüyorum ama...
Öcülerden mi korkuyorsun sen
Öcülerden mi korkuyorsun sen![]()
Ekli dosyayı görüntüle 5245
Analı kızlı D vitamini alıyoz.
🤣🤣🤣🤣
Pekte asil aman yarabbim maşallah😆😆😆😆 yaa orda tam oyun oynuyorduk ondan öyle bakiyordu bu şapşik yaaa Ekli dosyayı görüntüle 5251
Pekte asil aman yarabbim maşallah
Bir dahaki kızgınlığa anamı eker sana kaçarım kelebek (kedişin erkek mi bilmiyom ama)
Ekli dosyayı görüntüle 5252
Tüyleri puf puf görünüyor yumuşacık gibi taradınız diyemi vitamini falan mı var.
Ne güzel ya evede çok tüy dökmez o zaman 🐱Anammm pek tatli kizimiz, evet bizimki erkek, hep taraniyo bu, kardesim hep tariyo... birde 7/24 yalaniyo sipa, takinti haline getirdi bence 😂😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.