Sölemem yazıyonOysa sorardın hep ne ACI dimii... değişiyorsunn...herkesleşiyorsun![]()

Sölemem yazıyonOysa sorardın hep ne ACI dimii... değişiyorsunn...herkesleşiyorsun![]()
Israr edelim de mutlu olsun nasıl olsa söylemeyecek yine jmxmBen hiç sormadım bile
Aaa bu mesajı görmedim Bi alt sayfada kalmiş bende nasıl da aynı seyi düşünmüşüzsende haklisin .p ama israr etmeni seviorum heuheuuheuhuehe xd
Napıyon 😒sende haklisin .p ama israr etmeni seviorum heuheuuheuhuehe xd
söylememNapıyon 😒
Bana tahmin edemediğim bir şey söyle 🤣söylemem
Mühim işi olan foruma ne bakcak ki yahu
Mühim işi olan foruma ne bakcak ki yahu
Boğalar sevdikleri kadını mutlu edemicem korkusu yaşayıp terketmeye meyilli en fazla oturmus onun profilini karıştırıyordur.
Bu da tutarsa valla nicki falcı nunu yaptırcam artık kendimden de tırstım he 🤣🤣🤣🤣
Bugün bir arkadaş yastığına iyice bak uyumadan önce rüyanda 3 lüleri görcen falan dedi onu denicez bakalım. Yazmazsam bilin çarpıldım 🤣🤣🤣
Manyaklık desen var.
Aynısından ama ben içiyorum şuan Sjsjsjsçay bekliyorum, açık, şekersiz...
nen var guzum?Puzzle gibiyim darmadağın ve halsiz
Yok valla pembiş yastığım ve ben gayet iyiyiz. Sen görüyon mu ki 😯Töbeee yarabbi 😆😆😆 ben onları görmemek icin neler yapiyom, siz neler deniyorsunuz ... ee iyimisin 🤣🤣🤣
Deme ya 🥲Puzzle gibiyim darmadağın ve halsiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.