Üzüldüm işte bakSöylemem![]()
Üzüldüm işte bakSöylemem![]()
salata yiyorum akşam yemeği niyetine yemek yapcak halim yokÜzüldüm işte bak
Afiyet olsun çiçeğim gece aciktiriyor salata da Yaa daha dolgun Bi salata olsa tok tutuyor gerçisalata yiyorum akşam yemeği niyetine yemek yapcak halim yok
eminim afiyet şeker olmuştur ((((:Bende bir kupa şekerli türk kahvesi yaptım.
İçtim bitti kesmedi beni ☕
tonbalıklı 1 dilim çavdar ekmekli olduğu için tıkıyorAfiyet olsun çiçeğim gece aciktiriyor salata da Yaa daha dolgun Bi salata olsa tok tutuyor gerçi
Şifa olsun çiçeğimtonbalıklı 1 dilim çavdar ekmekli olduğu için tıkıyor
Teşekkür ederim ^^
Hala sabah 8 den beri işte çalışıyorumm... 🤬
Bizde henüz anlamış değiliz. Arıza olduğunda ekstrem bi çalışma oluyor. Arıza giderilene kadar da çıkış saati belirsiz...
O nasıl çalışma saati bro umarım biterde kurtulursun.
Yaaa söylesene jfjfjsöylemem![]()
Ben hiç sormadım bileYaaa söylesene jfjfj
Hala sabah 8 den beri işte çalışıyorumm... 🤬
Oysa sorardın hep ne ACI dimii... değişiyorsunn...herkesleşiyorsunBen hiç sormadım bile
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.