Heyecan yapmiştir ya :d
valla kurunca yazarım nasıl kullanışlı mı diyeBıktım çamaşirdan ya kurutma Makinasına yer yok evde artık salona Bi yere jfjxjx koyarım galiba gerçi salonda da yer yok evler iyice minikleşti... 🚬
Kapalı hali gayet iyi bence dikine bir yere sokabilirsin kapı arkası dolap yanı 🤔
Ben makinami değiştirdimvalla kurunca yazarım nasıl kullanışlı mı diye
kurutma makinası ben evlenirken çamaşır kurutma aynı anda pek bilinmiyordu valla alırdım.
Şimdi alsam nereye koycam birde çamaşırları yıpratıyor diyenler var. Kararsızım.Bilemiyorum.
Dışarda çamaşır kurutma olayınıda sevmiyorum pis kokuyor ya.
en iyisi hic camaşır olmaması bu şekkilde hem makinelerden hemde camasirlardan kurtuluruz , şaka mı yapıyorum saniyorusunuz fhdsuhshsBen makinami değiştirdim
Yeniyi alirken aslında Kurutma lı olanlara çok şeaptin ama yetkılı abi dedi ki onlar çabuk bozuluyor fjdn neyse dedik madem öyle kurutmasız çamaşir Makinası aldik 🚬
Yine mecbur Bi şekilde alan oluşturcaz kurutma makinesine evde
Pekı nasıl olacak üşüyünce ne giycezen iyisi hic camaşır olmaması bu şekkilde hem makinelerden hemde camasirlardan kurtuluruz , şaka mı yapıyorum saniyorusunuz fhdsuhshs
Öyle bir durum mu varmış madem bozuluyor ne üretiyorlar şalaklar 🥲Ben makinami değiştirdim
Yeniyi alirken aslında Kurutma lı olanlara çok şeaptin ama yetkılı abi dedi ki onlar çabuk bozuluyor fjdn neyse dedik madem öyle kurutmasız çamaşir Makinası aldik 🚬
Yine mecbur Bi şekilde alan oluşturcaz kurutma makinesine evde
üşüyünce yarimize olmadi kendimize sarılırız @Chen tribe girmisidir yakalim🚬Pekı nasıl olacak üşüyünce ne giycez
hayatın bugunu bulmuş dayım valla bravoÖyle bir durum mu varmış madem bozuluyor ne üretiyorlar şalaklar 🥲
Valla ona yer oluşturamam
Asarım toplarım 2 kişiyiz çokta koymuyor. Ütüyü de bir şeyler izlerken yaparım her zaman 🤣🤣🤣
Sevmediğim işleri yaparken sevme yolunu arıyorum yoksa hayat çekilmez olur. 🚬hayatın bugunu bulmuş dayım valla bravo
sevmenin yolunu arama fedakarlıgı, isteee faziletttSevmediğim işleri yaparken sevme yolunu arıyorum yoksa hayat çekilmez olur. 🚬
Sen oyun moyun oynuyon muğsevmenin yolunu arama fedakarlıgı, isteee fazilettt
yok be sevmediğim dalgalarSen oyun moyun oynuyon muğ
Uyusammi, erkenmi saat? Uyursam gece yarisi uyanirmiyim? Simdi uyumasam sonra uykum tekrar gelirmi..?
Uyku planlaması yapıyorum 3 saati geçmemem lazım
Ben de önce Trendyol da liste yaparım. Tüm yorumları okurum. Ne model alacağıma karar verip diğer sitelerdeki fiyatlara bakarım. Nadiren Trendyol dan alırım.Yaw 2 saattir onu mu alayım bunu mu alayım trendyol amazon hepsiburada 3 lüsü arasında 584684 ürün baktıktan sonra gidip hiç alışveriş yapılmamış satıcıdan ürün almam şoku.
Delilik zor deli olana da zor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.