Hayırlı sonuçlar getirecekse kabul olsun çiçeğimBir başvuru yaptım, kabul olur inşallah.
Ne zaman oldu buForum 503 hata yazan bir sayfaya atıyor beni bir bana mı oluyor.
Yapta yiyelim hadiiİşler güçler, bitmiyor...
Mola verip yemek yapacağım. Canım bulgur pilavı çekti.
Pişiyor.: )))Ne zaman oldu bu
Yapta yiyelim hadii
Çok hizlisin :))Pişiyor.: )))
Valla bildirimini de görmedim şimdi ben yorum yazınca cevap yazdığını gördüm.Ne zaman oldu bu
Yapta yiyelim hadii
Benzer durumları o kadar sık yaşıyorum ki.: ))))))))))Chenin paylaştığı künefeyi tepsiyle yere deviren kadını izleyince canım tatlı çekti dedim ekler istiyorum ne alakaysa artık
E getire sipariş verdik 19.10 saat oldu 20.40 sipariş yok aradım dükkan kapatmışlar gitmişler ee tatlı yok
Islak kek yapayım dedim kolay hızlı kekin tam yağını dökerken elektrik gitti mi 😭😭😭😭😭 yaptım keki kalıbı tencereye oturttum pişiyor 15 dk oldu olmadı elektrik geldi.
Ya ben basımı alıp nere gidem 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.